Otkrivamo vam pet znakova zodijaka prema kojima muškarci ne znaju kako da se postave i ispune njihova očekivanja.

Ribe

One su najteže, najzahtevnije i apsolutni rekorder u disciplini “teško osvojive”.

Žene Ribe su veoma hladne, promišljene, zaljubljene u sebe i izgledaju kao da nisu sa ovog sveta. Dakle, muškarac ih mora nekako posebno osvajati, ali kako tačno – niko ne zna. Iznenađeni?

Ukoliko je zainteresuje, žena Riba će izaći sa muškarcem na sastanak, ali sasvim je moguće da će “zamahnuti svojim repom i nestati u okeanu”. Riba voli da se igra sa svojim osvajačima, kao mačka sa mišem i to je njena omiljena zanimacija.

Vaga 

Apsolutno je nemoguće osvojiti Vagu bez skupa osnovnih osobina – dobrog obrazovanja, odličnog vaspitanja, razvijenog osećaja za lepe stvari, harizme. Takođe, muškarac koji želi da šarmira Vagu ne sme biti isti kao svi njeni dosadašnji udvarači. Mora da se izdvaja po nečemu.

Sada muškarac koji ima nameru da osvoji ovu lepoticu mora stajati ispod njenog balkona i čekati da ona odluči, da li joj je uopšte potreban ili nije. Ovaj muškarac bi prvo trebalo da obrati pažnju na pepeo njegovog prethodnika, koji je tačno na ovom mestu umro od starosti.

Blizanci

Nervozni Blizanci skoro su stigli do bronzane medalje. Blizanac žena je spremna za dublje odnose samo ako je iskreno zainteresovana. Muškarac bi mogao da je osvoji pričom i zanimljivim temama. Potreban joj je elokventan muškarac koji će u priču uključiti sarkazam, cinizam i crni humor. A onda će ona naravno odlučiti da li je dovoljno dobar za nju.

Vodolija

Ove dame zaista vole da izlaze sa udvaračima na sastanke, idu u pozorište, šetaju, smeju se šalama. Sve ovo je potpuno iskreno i nema ni najmanje laži. Međutim, i nakon svega ona neće želeti da spava sa muškarcem, sve dok ne zadobije njeno poverenje.

Jarac

Čak i ako joj donesete na tacni glavu zmaja – ova princeza neće lako dati svoju ruku. Ova žena želi ozbiljnu vezu – “živeli su srećno do kraja života i umrli u jednom danu.”

B92