Ovaj znak sumnja u iskrenost voljene osobe

Dok Strelčevi sumnjaju u iskrenost voljene osobe, Vaga će se zaljubiti u osobu koja je popularna u društvu.

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana ispravljati greške koje ste ranije pravili na svom radnom mestu. Došlo je vreme da na neki način preuzmete odgovornost za svoje postupke iz prošlosti.

LJUBAV: Ukoliko niste zadovoljni, danas lako možete da prekinete vezu. Spremni ste za novi početak i ne plašite se kraja. Možete da računate na nova poznanstva jednom kada raščistite sa starim partnerm.

ZDRAVLJE: Osetljivost urinarnog trakta je naglašena kod vas danas. Pogotovo su mogući problemi sa peskom ili kamenom u bubrezima i mokraćnim putevima pa o tome povedite računa i posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Moguće je da preuveličavate neki poslovni problem. Pokušajte da se smirite i da malo realnije pogledate na stvari oko sebe. Kada budete promenili perspektivu shvatićete da ništa nije tako strašno.

LJUBAV: Dobro se osećate u svojoj koži i to se vidi! Veoma lako privlačite pažnju supritnog pola! Uživate u brojnim prilikama za flert i ne opterećujete se planovima za budućnost sa bilo kim.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Povedite računa ako ste do sada već imali tegobe sa tim, jer se sada neki simptomi mogu vratiti. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa kardiologom u narednom periodu.

BLIZANCI

POSAO: Sada ubirate plodove svog rada ali i nekih pametnih poteza koje ste povukli u prošlosti. Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu doživeti stabilizaciju i uspeh i da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Možete da očekujete odličnu situaciju na polju ljubavi. Partner vam je maksimalno posvećen i spreman da vam ugodi. Uživate u vremenu koje provodite zajedno. Pred vama je odličan dan.

ZDRAVLJE: Smeta vam hladnoća i vetar. Moguće je da ste podložni prehladama, virusima i infekcijama. Potrudite se da ojačate svoj imunitet, da se utopljavate, unosite dovoljno vitamina C i tečnosti.

RAK

POSAO: Vreme je da se potrudite da učite iz svojih grešaka i da ozbiljnije shvatite neke stvari. Sada je momenat u kom možete da se opredelite za uspešniju karijeru ili za završetak iste. Na vama je odluka.

LJUBAV: Moguće je da mnogo propuštate jer imate neke predrasude u vezi jedne osobe. Pokušajte da joj date šansu i bićete pozitivno iznenađeni. Ukoliko već imate partnera, očekuje vas miran dan.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam relaksacija bilo koje vrste. Potrebno vam je da s vremena na vreme ugodite sebi. Često naporno radite i opterećeni ste nekim brigama, pa je potrebno da s vremena na vreme sebi date oduška.

LAV

POSAO: Moguće je da niste dovoljno posvećeni poslu i da zato neke obaveze ne ispunjavate onom brzom kojom bi trebali. Danas dajete sebi priliku da se malo odmorite i distancirate od obaveza.

LJUBAV: Danas ste dobro raspoloženi i spremni za nova poznanstva! Očekuje vas zanimljiva situacija na emotivnom polju! Možete da računate na komunikaciju sa osobom koja će vam otvoreno pokazati svoje namere.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Ukoliko ste imali bilo kakav problem ili zdravstvenu intervenciju- onda možete da računate na prilično brz oporavak. Pred vama je dobar dan za ovo polje.

DEVICA

POSAO: Ukoliko želite da ostvarite bilo kakav pomak u svom poslu, neophodno je da poboljšate odnose sa svojim saradnicima. Jednostavno vam je jako važno da poradite na komunikaciji u radnom okruženju.

LJUBAV: Potrebno je da se suočite sa problemima koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Jedino zrelim pristupom ih možete rešiti. Nađite dovoljno vremena i strpljenja da sednete i da razgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete dobar dan tokom kog nećete imati bilo kakve tegobe. Pred vama je generalno povoljan period za ovo polje.

VAGA

POSAO: Vaše kolege očekuju od vas da pokažete iskrenost i fer igru. Na vama je da tako i postupite. Nekada je potrebno da se posvetite imidžu i utisku koji ostavljate na svoje saradnike.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada važi za veoma popularnu, za nekoga ko je u društvu na neki način važan. Nećete odustati dok je ne osvojite. Pred vama je težak zadatak ali možete biti uspešni u tome.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manje probleme zbog hormonalnih promena. Danas su pogotovo osetljivi ženski pripadnici ovog znaka. Važno je da idete na redovne ginekološke kontrole.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da je pred vama neka veoma važna poslovna odluka, a vi nemate trenutno dovoljno energije da presečete. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o svemu i da dobro iskalkulišete.

LJUBAV: Moguće je da trenutno nije sve idealno između vas i voljene osobe. Ipak, spremni ste da se borite za vašu ljubav. Nećete odustati od svoje ideje o srećnoj i stabilnoj zajednici. Želite da rešite nesuglasice koje imate.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste malaksali i da vam je potreban odmor, kao i vreme da se regenerišete. Današnji dan vam nikako nije povoljan za preterano naprezanje ili intezivnu fizičku aktivnost.

STRELAC

POSAO: Bićete zadovoljni jer vam dolazi mogućnost za napredovanje na polju posla. Nema potrebe da brinete. Uskoro ćete uspeti da dođete do pozicije kojoj ste se nadali prilično dugo.

LJUBAV: Pokušajte da razjasnite stvari sa voljenom osobom. Nedostatak poverenja može da se nadogradi ako se potrudite. Važno je samo da pokažete da ste spremni da budete iskreni i posvećeni vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Problemi sa organima za varenje su mogući, pa je svakako najvažnije da se potrudite da povedete računa o svojim navikama u ishrani. Izbegavajte preteran unos masne i začinjene hrane.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste očekivali povišicu ili pomak na finansijskom planu, danas je povoljan dan za pregovore o tome. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom polju i prilici da ostvarite napredak.

LJUBAV: Moguće je da bez nekog realnog razloga sumnjate u iskrenost voljene osobe. Budite malo fleksibilniji. Pokušajte da joj ukažete malo više poverenja, poštovanja i razumevanja i nećete se pokajati.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas danas. Očekuje vas generalno povoljan dan tokom kog ne biste trebali da imate nove simptome ili tegobe. Ali je svejedno važno da pazite na sebe.

VODOLIJA

POSAO: Uspeli ste da realizujete neke svoje stare ambicije i da naplatite poslove koje ste odradili još u prošlosti. Zadovoljni ste zbog toga. Možete da se nadate generalno stabilnom poslovnom stanju.

LJUBAV: Interesantno novo poznanstvo može da vam se desi u momentu u kom najmanje očekujete! Pred vama je susret sa osobom sa kojom ćete poželeti da imate sve ono o čemu pre niste ni razmišljali.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući, pa pripazite. Nemojte da unosite hladna i gazirana pića, izbegavajte cigarete i naprezanje glasnih žica. Takođe, pobrinite se za to da ojačate svoj imunitet.

RIBE

POSAO: Moguće je da ne možete da date svoj maksimum na poslovnom planu jer ste preterano iscrpljeni. Danas vam je potrebna neka distanca od posla i više vremena za odmor kako bi povratili svoju energiju.

LJUBAV: Potrebno je da se malo više posvetite voljenoj osobi koja čezne za vašom pažnjom. Na taj način ćete poboljšati odnose u vezi. Ukoliko ste slobodni, moguće je da će vas jedan Bik fatalno privući.

ZDRAVLJE: Izdvojte više vremena za san. Važno je da dovoljno odmarate jer kada ste hronično umorni ne možete da funkcionišete na najbolji način. Potrudite se da promenite loše navike.

ALO