Bikovi, zabošće vam nož u leđa!

Dok će Bikovi imati probleme sa poslovnim partnerom, Ovnove očekuju velike povoljnosti na poslovnom planu.

OVAN

POSAO: Možete da očekujete povoljne okolnosti na poslovnom planu. Tokom celog dana vas prati faktor sreće. Uspećete da realizujete svoje planove mnogo lakše i brže nego što ste očekivali.

LJUBAV: Ne želite da pokažete otvoreno svoju ljubomoru pa partneru zamerate neke druge sitnice. Priznajte prvo sebi u čemu je problem. Važno je da prestanete sa tim pasivno- agresivnim ponašanjem

ZDRAVLJE: Problemi vezani za urinarni trakt se kod vas mogu nastaviti pa je preporuka da se svakako posavetujete sa lekarom. Pored toga, moguće su i neke tegobe zbog nakupljenih toksina u organizmu.

BIK

POSAO: Moguće je da je neko izneverio vaše poverenje i da se sada mnogi planovi koje ste imali menjaju zbog toga. Važno je da ste makar na vreme otvorili oči i da nećete više olako poklanjati svoje poverenje.

LJUBAV: Moguće je da imate osećaj da voljena osoba nema dovoljno razumevanja za vas. Osećate se beznadežno. Možda je vreme da razmislite o tome da li pored sebe imate pravog partnera.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju. Možete da očekujete dobar dan tokom kog nećete biti zabrinuti za zdravlje. Jedino čega treba se klonite jeste stres koji vam generalno pogoršava život.

BLIZANCI

POSAO: Slobodno se možete osloniti na svoje saradnike koji rade za zajednički interes. Ne treba da brinete jer ste okruženi ljudima kojima možete da verujete. Pred vama je generalno povoljan dan.

LJUBAV: Pokažite inicijativu u odnosu sa voljenom osobom koja će to umeti da ceni. Vašoj vezi su potrebne neke pozitivne promene i malo više romantike. Ukoliko ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa Ovnom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa probavom su naglašeni kod vas. Potrudite se da unosite više tečnosti, da se više krećete ali i da jedete kvalitetniju hranu. Od vaših navika zavisi i vaše zdravlje.

RAK

POSAO: Spremni ste da se posvetite novim poslovnim izazovima koji vas čekaju! Imate mnogo energije koju usmeravate na biznis. Možete da očekujete da ćete na ovom polju postići neki vid uspeha.

LJUBAV: Jedna zanimljiva osoba pokušava da vam se približi na neki suptilan način. Dopada vam se njen pristup. Uskoro ćete joj pokazati da ste zainteresovani za nešto više od prijateljstva sa njom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i bilo kakvih opijata. Ne treba danas da preterujete u bilo čemu, a pogotovo ne sa unosom štetnih materija. Takođe, držite se podalje od bilo kakvog rizika.
LAV

POSAO: Pokušajte da popravite svoju organizaciju u kojoj nešto škripi. Neophodno je da se više posvetite svom poslu. Ako želite da sve bude uredu i da rešite probleme, moraćete da uložite više truda.

LJUBAV: Možete ostvariti dobru komunikaciju sa osobom koja vam se već duže vreme dopada. Samo je potrebno da se pokrenete. Ukoliko već imate partnera on vam zamera da ste na neki način postali pasivni.

ZDRAVLJE: Napetost u mišićima bi mogla da vas prati, pa ste skloni i grčevima. Povećajte unos magnezijuma koji bi mogao jako dobro da deluje na vaše mišiće, srce ali i da smanji nivo stresa u vašem organizmu.

DEVICA

POSAO: Veoma ste oštroumni, brzo razmišljate i to može da vas dovede u dosta bolji položaj na polju posla. U datoj situaciji reagujete na dobar način i tako sebi obezbeđujete priliku za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Moguće je da se na neki način takmičite sa partnerom, odmeravate snage i gledate ko je dominantniji i jači. Sve je uredu dok se držite nekih normalnih granica u vašem neobičnom odnosu.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su mogući. Čuvajte svoje srce jer može biti veoma osetljivo, kao i krvni sudovi. Ukoliko prometite bilo kakve probleme na ovom polju posavetujte se sa lekarom.

VAGA

POSAO: Pred vama je veliki broj poslovnih obaveza kojima se morate posvetiti do maksimuma. Nećete ništa uspeti da uradite ako budete izbegavali svoje odgovornosti danas. Zato, spremite se za posao!

LJUBAV: Moguće je da na neki način svoju tenziju prenosite na voljenu osobu. Nervoza se pojačava što nikako ne može biti pozitivno za vas. Ukoliko ste slobodni današnji dan nije dobar za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u dodiru sa strujom. Takođe je važno i da budete obazrivi u saobraćaju. Tokom današnjeg dana ste skloni manjim povredama i nezgodama pa vam se savetuje da budete maksimalno oprezni.

ŠKORPIJA

POSAO: Ulažete mnogo truda u poslovni projekat koji na neki način nosi finansijske rizike. Nadate se najboljem ishodu. Ne treba da brinete jer ćete uspeti da ostvarite ono čemu se nadate.

LJUBAV: Potrebno je da malo više vremena provedete sa voljenom osobom. Nekako ste se distancirali jedno od drugog. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete na poznanstvo sa jednom Devicom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas, pa možete biti podložni brojnim zdravstvenim problemima i smetnjama. Potrudite se da povećate unos vitamina ali i da se generalno više posvetite svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Niste sigurni da li ćete uspeti da preteknete konkurenciju po nekim parametrim i malo ste nervozni zbog toga. Ne treba da brinete jer možete da ostvarite značajan pomak ako se budete dobro organizovali.

LJUBAV: Maštate o osobi koja je zauzeta. Ipak, može vam se pojaviti i neko drugačije, novo poznanstvo. Ne treba sada da žurite sa ljubavnim odlukama jer je pred vama još dosta vremena zs važne događaje.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete povoljan dan tokom kog nećete imati veće probleme na polju zdravlja. Pred vama je prilika da uživate i da se maksimalno opustite. Možete da budete sasvim bezbrižni.

JARAC

POSAO: Veoma ste strogi prema svojim saradnicima. Ako ste u ulozi šefa, moguće je da neke stvari ne praštate. Važite za osobu koja predstavlja veliki autoritet ali nekada ipak treba pogledati i drugu stranu…

LJUBAV: Očekuju vas veoma lepi zajednički trenuci sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa jednom Ribom.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja u drugom delu dana je moguća, pa obratite pažnju na to. Generalno, ne biste trebali da očekujete neke ozbiljnije probleme ili poteškoće na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan dan za poslovno putovanje ako ste tako nešto imali u planu. U svakom slučaju očekuje vas pozitivna atmosfera. Možete da računate na priliku da dođete do poboljšanja poslovnih okolnosti.

LJUBAV: Ukoliko budete odreagovali preterano impulsivno u odnosu sa voljenom osobom, moguće su svađe. Preporuka je da pokušate da se malo smirite i da sagledate stvari iz malo drugačije perspektive.

ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura bi mogla da vam stvara poteškoće. Moguće je da će vam trebati vremena da ustanovite koji je konkretan problem, a svakako je najbolje da posetite lekara.

RIBE

POSAO: Želite da dokažete koliko vredite i daćete svoj maksimum da sve poslove obavite perfektno. Važno vam je da na neki način dobijete potvrdu i pohvalu od strane rukovodstva.

LJUBAV: Od voljene osobe dobijate puno ljubavi i nežnosti. Smatrate da pored nje imate sve ono što vam je potrebno da bi bili srećni. Ako ste slobodni, pred vama je povoljan dan za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate neke probleme sa osetljivim očima i da ste skloni manjim smetnjama na ovom planu. Bilo bi dobro da u narednom periodu proverite i svoju dioptriju.

ALO