Ako je vjerovati zvijezdama, muškarci rođeni u sljedećim znakovima jednostavno nisu za brak.

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivni, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost.

A ova tri znaka su ocijenjena kao ubjedljivo najgori muževi.

Djevica

Iako to vješto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Djevice svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i djece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancerlariji, umjesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vrijeme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najljepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrijednije- vrijeme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumijevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojim bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da cijeni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakovjerne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su nevjerovatno nesigurni.

B92