Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio je Kompaniju “Novosti”, gdje je razgovarao sa glavnim i odgovorim urednikom Miloradom Vučelićem i novinarima.

– Novosti su jedan od najvažnijih medija, koji se održao u različitim političkim sistemima. Uvijek su aktuelni i veoma čitani u Srpskoj, rekao je Dodik.

– Došao sam ovdje da rukovodstvu i svim zaposlenim u “Novostima” zahvalim za dugogodišnje praćenje podrške politici Republike Srpske, prije svega podrške ljudima koji tamo žive. Naša borba na političkom planu je veoma složena, ali u vrijeme teških ratnih godina “Novosti” su bile uz nas i mi “Novosti” doživljavamo kao našu domaću novinu, istakao je predsjednik Srpske.

Milorad Vučelić, glavni i odgovorni urednik “Novosti”, rekao je da je srećan što je predsjednik Dodik našao vremena i došao u “Novosti”.

– Mi sa velikom ljubavlju i velikim razumijevanjem dajemo podršku njegovoj borbi i njegovom čitavom političkom radu za Republiku Srpskoi ukupno srpstvo. Mi mu od srca želimo dobrodošlicu, naglasio je Vučelić.

RTRS