Ovaj znak pati za bivšim partnerom!

Device će imati probleme na poslu, Lavovima nije dobra cirkulacija u predelu nogu.

OVAN

POSAO: Neki dogovor koji ste imali neće biti ispoštovan ili ćete prekinuti neku saradnju koja je bila ranije sklopljena. U svakom slučaju dolaze vam neke poslovne promene kojima se niste sasvim nadali.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije iskrena prema vama. Nije povoljan trenutak za početak nove veze ili komunikaciju na polju emocija. Možete da očekujete nesporazume ili nesuglasice.

ZDRAVLJE: Moguć je kašalj i problemi sa disajnim putevima kao i plućima. Ukoliko ste pušač razmislite o tome da ostavite cigarete. Generalno izbegavajte duvanski dim. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Očekuju vas neki manji troškovi ali to vam trenutno ne predstavlja stres i opterećenje. Vaše materijalno stanje je stabilno i nemate veće brige na tom planu, kao ni na poslovnom polju.

LJUBAV: Deluje vam da na polju ljubavi možete da imate neke nestabilnosti ili manje konflikte sa voljenom osobom. Prilično ste uvereni da jedino vi imate ispravnu tačku gledišta i tvrdoglavo stojite iza toga.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za početak dijete ili neke promene po pitanju režima ishrane. Ako ste u nedoumici- posavetujte se sa nutricionistom ili nekim drugim stručnjakom na ovom polju.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za posao pa bi bilo najbolje da odložite važne sastanke i da ne očekujete previše. Ako budete ulazili u bilo kakve rizike oni vam se sada nažalost ne mogu isplatiti.

LJUBAV: Skloni ste razdražljivom ponašanju ali i pogrešnim procenama. Mogli biste da uđete u svađu sa voljenom osobom bez razloga. Pokušajte da se suzdržite od suvišnih komentara ili bilo kakvih ispada.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Povedite računa ako ste već imali ovakve tegobe i potrudite se da redovno pratite stanje na ovom polju. Ako se dese veće oscilacije, posavetujte se sa lekarom.

RAK

POSAO: Moguće je da pokušavate da dođete do nekih važnih informacija koje poseduje vaša konkurencija. Nije vam lako da se izborite za svoje mesto pod suncem, potrebno vam je mnogo napornog rada.

LJUBAV: Na ovom planu vas očekuje neobičan susret sa osobom koja bi mogla da bude zauzeta. Niste sigurni u svoja osećanja prema njoj. Pred vama je dan tokom kog se pojavljuju neke nove dileme.

ZDRAVLJE: Izbegavajte svaki vid poroka i nemojte da unosite nikakve bespotrebne toksine u svoj organizam. Jetra vam je sada predstavljena kao slaba tačka i ne treba je dodatno opterećivati.

LAV

POSAO: Niste zadovoljni rezultatima koje ste do sada ostvarili na poslovnom planu i smatrate da biste mogli mnogo više i bolje od toga. Dajete sebi spisak razloga zbog kojih neke stvari treba menjati.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos ali niste sigurni da li ona oseća isto što i vi. Biće vam potrebno malo vremena da donesete odluku da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom u predelu nogu. Takođe, čuvajte i svoja stopala koja mogu da budu osetljiva. Možda vam je bpotrebanmedicinski pedikir ili neki sličan zahvat.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati neki mani nesporazum sa nadređenima. Dan je povoljan samo ako ste planirali promenu posla. Ukoliko niste to imali u planu, potrudite se da situaciju ne komplikujete dodatno.

LJUBAV: Moguće je da će voljena osoba reći nešto čime će vas nesvesno povrediti. U stanju se da se dugo ljutite i ćutite. Ne želite otvoreno da pokažete šta vam smeta, nego se ponašate pasivno- agresivno.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući. Ukoliko ste već imali neke tegobe na tom planu posavetujte se sa stručnjakom. Ovo je faza u kojoj vam se neke stare povrede ili smetnje mogu vratiti.

VAGA

POSAO: Nije povoljan dan za saradnju sa inostranstvom. Moguće je da će vam neki planovi biti odloženi. Pred vama je prilika da slobodno vreme koje imate posvetite boljoj organizaciji posla.

LJUBAV: Iako ste želeli da budete slobodni, sada kada je konačno tako, ne osećate se dobro. Moguće je da vam nedostaje bivša ljubav. U velikom ste iskušenju da ponovo okrenete njen broj telefona.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojom želucu i organima za varenje generalno. Stomak vam je prilično osetljiv. Izbegavajte hranu sumnjivog porekla ili upitnog roka trajanja. Jedite sveže namirnice.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za kredit ili pozajmicu. Najbolje bi bilo da se danas ne bavite bilo kakvim finansijskim transakcijama. Moguće su neke greške ili dodatni troškovi koje ne želite.

LJUBAV: Na ljubavnom planu vas očekuje zanimljiva situacija i mnogo preokreta. Moguće je da ćete se upustiti u paralelnu vezu ali i da ćete ubrzo zatim shvatiti da to ipak nije za vas i da niste srećni.

ZDRAVLJE: Uznemireni ste i ne osećate se dobro. Postoje neke stvari koje vas muče i koje vam stvaraju nervozu. Sa problemima treba da se suočavate direktno, a prioritet treba da vam bude vaše zdravlje.

STRELAC

POSAO: Moguće je da neće baš svi dobro prihvatiti neke vaše nove ideje ali nije ni neophodno da vas svi zavole. Vama je važno da se posao obavlja kako treba, ne brine vas kakav utisak ostavljate.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera neke stvari i vreme je da se sa tim suočite. Potrebno je da poradite na vašem odnosu. Ukoliko želite da ostanete zajedno na duže staze neke stvari ćete morati da korigujete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Urogenitalni trakt vam je osetljiv, a podložni ste i problemima vezanim za pesak ili kamen u mokraćnim putevima. Vreme je za lekarski pregled.

JARAC

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza ali uz dobru organizaciju sve možete da završite u kratkom vremenskom roku. Imate maksimalnu podršku svojih nadređenih koji blagonaklono gledaju na vas.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je malo mlađa od vas. Želite da joj pokažete svoja osećanja i iskrene namere. Pred vama je veoma povoljan dan za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je nervni sistem, podložni ste grčevima u mišićima i problemima vezanim za napetost. Potrudite se da povećate unos magnezijuma ali i da budete malo smireniji.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da će vas povući želja za rizicima ali bi bilo bolje da se danas suzdržite od kockanja sa bilo čim. Današnji dan vam je povoljniji za ozbiljno bavljenje poslom i konkretnim radom.

LJUBAV: Očekuju vas veoma zanimljive promene na polju ljubavi. Možete da se nadate uzbudljivoj situaciji na ovom planu! Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada uspećete da je osvojite.

ZDRAVLJE: Osetljive su vam oči, pa se čuvajte od eventualnih manjih povreda ili udaraca u tom predelu. Takođe, čuvajte i svoju glavu- pogotovo deo čela i slepoočnica koji može biti podložan bolnim stanjima.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, danas ćete se naći u komplikovanoj situaciji. Uz dovoljno truda sve možete da rešite. Ali je važn da budete odlučni i da pokažete jasan i čvrst stav.

LJUBAV: Bračni odnosi nisu idealni i u nekim trenucima vam sve to jako teško pada. Ipak, niste spremni još da odustanete ali vam se čini da ne možete lako da dođete do poboljšanja situacije sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi mogla da vam bude nešto usporenija u ovom periodu. Prvenstveno menjajte ishranu u skladu sa zdravstvenim stanjem, a zatim i povećajte unos tečnosti.

ALO