Ribe očekuje dobar dan, Vodolije uživaju u ljubavi

Jarčevi nisu zadovoljni odnosom sa partnerom, Škorpije ne treba da rizikuju na poslu.

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana dobiti neke važne papire i dokumenta. Iako je počeo vikend za posao vam dolaze rešenja koja ste dugo čekali.

LJUBAV: Spremni ste da budete otvoreniji prema voljenoj osobi, sve dok je ona spremna da vas ne osuđuje zbog dešavanja iz prošlosti. Važno je da oboje želite kompromis i imate iste ciljeve.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa osetljivim želucem. Izbegavajte prezačinjenu hranu i preveliki unos kofeina. Takođe, potrudite se da pijete više tečnosti vode i sveže ceđenih sokova koji su puni vitamina.

BIK

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete manje finansijske poteškoće i osećate se dobro zbog toga. Ponosni ste na svoje sposobnosti. Motivisani ste za rad i dajete sve od sebe kako bi ostvarili dobre rezultate.

LJUBAV: Možete imati veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali. Flertujete, zavodite je i igrate se sa njenom pažnjom. Pred vama je veoma uzbudljiv dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane i povedite računa o svojim navikama. Skloniste gojenju u ovoj fazi, pa na vreme ograničite neke loše navike i počnite sa vežbanjem i teretanom.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan dan za vas je počeo. Možete da očekujete da ćete dobiti sve ono što od svojih nadređenih budete tražili. Imate maksimalnu podršku ali i neophodna sredstva za ostvarenje svojih ideja.

LJUBAV: Veoma je važno da pokažete voljenoj osobi da ste spremni da se prilagodite nekim njenim uslovima. Ukoliko želite da budete zajedno na duže staze neka vrsta kompromisa je neminovna.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima su mogući. Povedite računa o svojoj kičmi i nemojte da podižete težak teret… Pred vama je faza u kojoj ste osetljiviji, pa biste trebali da povedete računa o svom zdravlju.

RAK

POSAO: Nepovoljan je dan za posao. Nemojte da forsirate ono što vidite da ne ide. Naučite da se malo opustite. Vikend je počeo i pokušajte da se malo više posvetite nekim drugim stvarima i slobodnim aktivnostima.

LJUBAV: Ako želite da ostanete u braku, neophodno je da se što pre posvetite problemima koje imate sa voljenom osobom. Važno je da joj stavite do znanja da ste spremni da se trudite za opstanak vaše veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zdravljem u narednom periodu, pogotovo vam je osetljiva jetra ali i žuč, želudac… Ukoliko dugo niste bili na redovnoj kontroli sada je vreme da posetite lekara.

LAV

POSAO: Srećni ste jer se postepeno vide rezultati vašeg rada. Finansijska situacija vam to takođe pokazuje. Možete da očekujete sasvim stabilno i dobro stanje vezano za poslovno polje danas.

LJUBAV: Imaćete brojne prilike za flert i nova poznanstva. Ljubavna situacija vam je veoma uzbudljiva i uživate u tome. Niste još spremni da se posvetite samo jednoj osobi za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem je naglašen kod vas, pa povedite računa o tome. Moguće je da ste pod stresom više nego što to sebi želite da priznate i da je vreme za neke promene po tom pitannju

DEVICA

POSAO: Prepodnevni časovi su vam veoma povoljni za polje posla, kako dan odmiče, koncentracija vam opada. Nemojte da nagomilavate obaveze sebi, potrudite se da izbegavate preterano naprezanje.

LJUBAV: Deluje vam da se voljena osoba čudno ponaša i niste sigurni koji je uzrok tome. Pokušajte da razgovarate sa njom. Nema razloga da oboje budete suzdržani kada ima stvari o kojima treba da pričate…

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ne biste trebali da imate veće probleme na polju zdravlja. Možete generalno da računate na jako dobru situaciju na ovom planu i da budete opušteni.

VAGA

POSAO: Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa saradnicima i rešićete manje probleme koji su vam se pojavili. Važno je da o svemu iskreno pričate i da se dogovarate kao pravi tim oko svih detalja.

LJUBAV: Imaćete priliku da upoznate zanimljivu osobu! Na vama je da se predstavite u najboljem svetlu i da pokušate da je osvojite. Ukoliko već imate partnera, kao da se ponovo zaljubljujete u njega.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola. Mogući su manji problemi sa masnoćama… Pokušajte da izbegavate preteran unos masne hrane i da generalno pripazite na stvaranje zdravijih životnih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne rizikujte jer vam nije povoljan dan za to. Preporuka je da budete štedljivi i da pazite svoj novac. Potrudite se da se obezbedite od eventualne štete, krađe itd. Nemojte da se rasipate.

LJUBAV: Potrebno je da se potrudite da razjasnite situaciju sa voljenom osobom i da ne dopustite da vam preterana ljubomora ugrozi odnos. Ako vam je nešto sumnjivo, pričajte sa njom o tome.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veće tegobe i dan vam je generalno povoljan. Možete da računate na pozitivnu situaciju kada je u pitanju polje zdravlja. Stanje vam je sasvim stabilno i dobro.

STRELAC

POSAO: Današnji dan vam nije preterano važan za polje posla. Možete da očekujete sasvim mirnu situaciju. Posvetićete se drugim stvarima, prijateljima, porodici i zaboraviti na obaveze.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da vas zaštiti od nekih stvari, pa možda iz tog razloga prećutkuje neke sitnice. Pokažite joj da vam je istina važnija od svega i da ste spremni da se suočite sa njom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Skloni ste problemima sa suvom kožom ali i sa noktima, zubima, kosom… Moguće je da imate nedostatak nekih vitamina ili minerala u organizmu.

JARAC

POSAO: Nestrpljivi ste jer želite da što pre neki posao privedete kraju. Pazite se da ne napravite neke sitne greške u žurbi. Pokušajte da se dobro organizujete i da sve proverite nekoliko puta.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom i pitate se da li ste napravili grešku ovaj put. Pred vama je faza u kojoj možete da dođete do konačne odluke, da li ostajete zajedno ili ne.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Povećajte unos vitamina, potrudite se da više odmarate i da pijete dovoljno tečnosti… Izbegavajte izloženost bilo kakvim rizičnim faktorima i zarazama.

VODOLIJA

POSAO: Pozitivna atmosfera u poslovnom okruženju vam uliva dodatnu motivaciju. Imate dovoljno volje i energije za sve obaveze. Ništa vam ne pada teško jer volite posao koji radite.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za ljubav je pred vama! Možete da očekujete uzbudljiva dešavanja sa voljenom osobom! Ukoliko ste slobodni, dolazi vam neočekivani flert sa Ovnom.

ZDRAVLJE: Hormonalne promene su moguće kod ženskih pripadnika ovog znaka. Povedite računa i o ginekološkim problemima… Ako niste bili duže vreme na kontroli, sada je vreme za to!

RIBE

POSAO: Imate utisak da vam nedostaje faktor sreće u poslovima koje ste započeli. Moguće je da jednostavno imate preterano negativan stav. Pokušajte da se danas malo distancirate od obaveza, prijaće vam.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom i priželjkujete promene. Novo poznanstvo bi moglo da vam promeni pogled na svet. Pred vama je susret sa jednom zanimljivom i veoma pozitivnom osobom.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dobar dan tokom kojeg nećete imati neke veće probleme vezane za polje zdravlja. Dobro se osećate i nemate naglašene smetnje po tom pitanju. Možete biti maksimalno opušteni.

ALO