Na repertoaru Kina “Kozara” od 7. do 1. decembra, nalaze se filmovi:

Medvjedić Padington 2 – sinhronizovanJoš 24 sata života

Medvjedić Padington 2 – sinhronizovan

Termin – 07.12.- 13.12. u 18.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 103 minuta

Žanr –  Animacija, komedija

Originalni naziv filma – Paddington 2

Glavne uloge – Brendan Gleeson, Sally Hawkins, Ben Whishaw

Režija – Paul King

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvjedić Paddington, vraća se na velika platna s novim avanturama. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddingoton i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom.

Još 24 sata života

Termin – 07.12.- 13.12. u 20.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 93 minuta

Žanr –  Triler

Originalni naziv filma – 24 Hours to live

Glavne uloge – Paul Anderson, Ethan Hawke, Rutger Hauer

Režija – Brian Smrz

Trevis Konrad je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Na prijedlog prijatelja iz vojske počinje da radi za veoma moćnog čovjeka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Trevis prihvata, ali cijeli njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smjeru kada ga pogađa smrtonosni hitac.

U trenutku kada osjeća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Tijelo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.

prijedor24h