Potpredsjednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović rekla je danas u Srpcu da je SNSD stranka koja je na vlasti već 12 godina i koja namjerava da na na tim pozicijama ostane još bar toliko.

Cvijanovićeva je novinarima rekla da će SNSD definitivno biti pobjednik i na narednim opštim izborima jer je veza te stranke sa građanima takva da u vezi s tim ne bi trebalo biti nikakvih dilema.

Ona je rekla da kadar SNSD-a nastoji da, učešćem u Vladi, opravda povjerenje koje je stranka ukazala i istakla da su ministri uvijek aktivni u promovisanju stranačke politike i dominantni u Vladi, jer se svi najteži procesi upravo kreiraju preko SNSD-a.

– Želimo da postoji i u budućnosti veza Vlade, partije i svakog našeg građanina koji je član SNSD-a, a u Srpcu i drugim opštinama ima ih jako puno – rekla je Cvijanovićeva, koja je danas prisustvovala sastanku proširenog Opštinskog odbora SNSD-a Srbac.

Ona je dodala da je Srbac od osnivanja SNSD-a jedno od stranačih najjačih uporišta, čak i u vremenima kada su postojale određene krize i kada se možda gubila vjera u ono što je partija radila.

Cvijanovićeva je rekla da je i tada prepoznato da SNSD treba da kreira procese i da to radi u saradnji sa građanima.

– Ovo je način da uputimo određene poruke u vezi sa našom ekonomsko-političkom situacijom i šta želimo da radimo u narednom periodu s obzirom na to da se ide prema opštim izborima i da je Srbac jedan od velikih oslonaca SNSD-a – rekla je Cvijanovićeva.

Ona kaže da je zadovoljna funkcionisanjem stranačkog odbora u Srpcu.

– Svaki put kada imamo priliku, razgovaramo sa našim opštinskim i gradskim odborima. SNSD je velika organizacija, prisutna u svim gradovima i opštinama Srpske – rekla je Cvijanovićeva.

Ovom sastanku u novoj sali Skupštine opštine Srpca prisustvovali su brojni funkcioneri stranke, među kojima su bili Zoran Tegeltija i Dragan Bogdanić, te predstavnici rukovodstva SNSD-a i članovi ove stranke u Srpcu.

Izvor: SRNA/RTRS