Sezona praznika je idealno vreme da se zbližite sa partnerom, ali i isprobate neke nove poze koje će obogatiti vaš seksualni život.

Božićni irvas

Kod ove poze neobičnog naziva žena treba da se spusti na koelna, dok partner zauzima isti položaj iza nje. Potom žena se podupire rukama i sedne na njega. Muškarac ima slobodne ruke, te može da istražuje telo svoje partnerke, a za jači pritisak najbolje je da obgrli.

Džingl bels

Dok partner treba da legne na leđa i blago raširi noge, žena sa okrenutim leđima sedan a njega. Muškarac ima svu slobodu i kontrolu, pa samim tim određuje tempo.

Spuštanje niz dimnjak

Ova poza je idealna za stimulaciju G tačke, te je žene obožavaju. Spuštanje niz dimanjak ćete izvesti najlakše tako što će partner da sedne sa ispruženim nogama, a žena treba takođe da sedne, a noge da prebaci preko njegovih bokova. Kako bi lakše izveli ovaj položaj, neka muškarac obuhvati vaše noge ispod kolena.

Božićni bombon 

Božični bombon savetuju da praktikujete u borvi protiv mamurluka. Sve što treba da uradite je da legnete jedno nasuprot drugog, dok noge treba da savijete u kolenima i isprepletite ih međusobno. Pronađite ritam i prepustite se strastima.

Tiha noć 

U slučaju da praznike slavite sa porodicom i prijateljima i potrebno je da budete tihi, poza tiha noć će biti idealna za vas. Zapravo, reč je o klasičnom misionarki u kojoj treba da imate što laganije pokrete. Uz nežno tljanje i po koji uzdah postići ćete odličan orgazam.

B92