Mića Urošević jeveć osuđen na 20 godina zbog ubistva 2014. godine

Dejan Stević zvani Deki, Bosanac rodom iz Kruševca, ubijen je jutros u Kosovskoj Mitrovici a za njegovo ubistvo sumnjiči se Mića Urošević zvani Četnik, iz Aleksinca.

On se od pravosudnih organa Srbije krio u Kosovskoj Mitrovici, ali je posle jutrošnjeg ubistva, kako saznaje “Informer”, uhapšen. Za njim je od 2014. godine raspisana poternica.

Mrtvo telo Stevića pronađeno je jutros oko 5 sati i 30 minuta u ulici Cara Dušana u severnom delu Kosovske Mitrovice – potvrđeno je za Novosti u kosovskoj policiji.

– Policija je dobila poziv u 5 sati i 30 minuta i na licu mesta u ulici Cara Dušana zatekla beživotno telo Stevića. Na telu su vidljivi tragovi krvi u predelu stomaka, pa se sumnja da se radi u ubistvu. Istražni timovi kosovske policije vrše uviđaj na licu mesta – rekao je za Novosti šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić.

Na licu mesta primećen je i automobil marke Ford fokus sive boje bez registarskih tablica sa otvorenim vratima na mestu vozača što ukazuje na mogućnost da je žrtva ovog napada pokušala da pobegne ili potraži pomoć u nekoj od obližnjih kuća.

Mića Urošević je osuđen na 20 godina zatvora, jer je 21. januara 2014.godine ubio Aleksandra Jocića (29) iz Aleksinca i ranio Sašu Dudića (38). Uroševiću je suđeno u odsustvu, jer je bio u bekstvu od kobne noći. 

Kurir