Mislite da se muškarci najbolje uzbude kada vide golu žensku kožu, ali postoje i drugi načini da izludite svog muškarca i bez skidanja odeće.

Ples

Ne kaže se tek tako da su dobri plesači/ce takođe dobri i u krevetu. Stoga ga za vreme plesa možete ubuditi . Muškarci smatraju da su žene koje znaju da igraju jako seksi. Svejedno je da li ćete zajedno otići u neki klub ili ćete kod kuće plesati uz romantičnu muziku, a atmosferu će vam pojačati bezbroj sveća po stanu. Tvoja blizina, pokreti i atmosfera će ga pokrenuti, pre nego što skineš ijedan deo odeće.

Dirty talk

Možda će ti u početku biti čudno i pomalo neugodno, ali definitivno treba da pokušate – muškarce jako pale „prljavi“, seksi razgovori. Ako se baš nikako ne možete opustiti u četiri oka s njim, onda prvo pokušajte sa „sextingom“. Dakle, napišite svom dragom nekoliko vrućih poruka!

Kuvanje

Stara izreka glasi: ljubav ide preko stomaka! Stoga spremite svom dragom ukusnu večeru, a on će se rastopiti od miline. Posebno ako mu napravite njegovo omiljeno jelo. Možete dodati i afrodizijake – čili ili čokoladu sa visokim procentom kakaa, savetuje miss7.24sata.hr.