Policija je privela 19-godišnju Banjalučanku i njenog 2 godine starijeg momka zbog narušavanja reda i mira u centru grada, tokom kojeg je mladić izvukao deblji kraj, saznaje “EuroBlic”.

Banjalučanka čiji identitet je poznat redakciji prvo je saznala da je momak vara, nakon čega je počela sa najblaže rečeno, neprimerenim ponašanjem.

– Devojka je saznala da je momak vara, nakon čega je usledila neviđena histerija i vrištanje ispred više lokala koji su u centru grada, odnosno u blizini sedišta Policijske uprave Banjaluka – ispričao je izvor “EuroBlica” blizak policiji. Histerija i vrištanje, ubrzo su kulminirali fizičkim obračunom u kojem je 19-godišnjakinja zadala više bolnih udaraca svom partneru koje će, ako je suditi prema izjavama očevidaca, ovaj Banjalučanin pamtiti celog života.

Obzirom da se sve odigralo u neposrednoj blizini sedišta Policijske uprave Banjaluka, policiji nije trebalo dugo da interveniše, ali ni oni nisu očekivali toliki otpor razočarane devojke.

– Uzbuđenu devojku nije sprečila ni policija koja je pokušavala da je prvo smiri rečima i spreči kako bi konačno prestala sa brutalnim šamaranjem mladića, kojem je zadala više udaraca u glavu – ispričao je izvor “EuroBlica” blizak policiji.

– U nekoliko navrata su devojci govorili da prestane sa neprimerenim ponašanjem, ali devojka nije marila za upozorenja policajaca, već je nastavila da šamara momka sve dok je policajci nisu sprečili tako što su je savladali – dodao je izvor iz policije.

Epilog propale ljubavne veze bile su lisice na rukama devojke i mladića. Prilikom privođenja kod Banjalučanina je pronađen gasni pištolj sa pripadajućim mecima, kojeg je policija zaplenila.

Prekršajne prijave

Iz Policijske uprave Banjaluka juče su potvrdili privođenje dvoje Banjalučana. Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, objasnila je da će protiv devojke biti podnesene prekršajne prijave zbog svađe, vriske, vređanja, tuče, fizičkog napada, te ometanja policije u vršenju službene radnje.

Protiv mladića će biti podnesena prijava zbog vožnje automobila u alkoholisanom stanju i posedovanja gasnog pištolja.

EuroBlic