On je prava “dobrica”, a rodbina smatra da vam već ozbiljno otkucava biološki sat… Ovakva razmišljanja vas neće odvesti do “gospodina Pravog”, ali vi ste uporni u davanju šanse pogrešnim muškarcima.

Imate novog dečka, ali već posle nekoliko dana shvatate da to nije to. Vas dvoje niste na istim talasnim dužinama i pitate se šta vam je uopšte bilo da tako olako uđete u vezu sa nekim ko nije vaš tip.

A evo šta vam je bilo…

 

Dosada

Jednostavno, on vam je naišao u periodu života kada ste imali višak slobodnog vremena ili, bolje rečeno, niste znali šta ćete sa sobom. U tom trenutku mislili ste da je bolje da izađete sa bilo kim nego da sedite kod kuće.

Strah od samoće

Pomisao da biste mogli da se pretvorite u baba-devojku koja na godišnjici mature pokazuje slike svojih mačaka, vas užasava. Zato ste sebi rekli – pa dobro, on i nije toliko loš, zašto da ne probam?

On je “dobrica”

Za njega svi kažu da je duša od čoveka. A za vas to znači – neće me nikada slagati, prevariti ili me iskoristiti. Međutim, da li vam je taj osećaj dovoljno jak razlog da sa nekim uđete u vezu?

Biološki sat

Čini vam se da sve brže kuca i da vam polako ističe nekakvo prediviđeno vreme. Dok vam roditelji i šira rodbina ubadaju prst u oko pitanjima o udaji i potomstvu, verovatnoća da ćete izabrati pravog je svedena na minimum.

Zgodan je

Kada ga opisujete nekome ko ga ne poznaje kažete da izgleda odlično. Da ima široka ramena i pločice na stomaku. I uglavnom nemate šta da dodate…

Telegraf.rs / Index.hr