Sve što niste znali: Dnevno se odigra oko sto miliona ljubavnih činova, a najtraženiji ukus jestivih gaćica je trešnja, dok je čokolada na poslednjem mestu po popularnosti.

 

šta žene zaista rade u WC-u

Ovo su informacije do kojih je došao sajt ‘Pron Provider’, koji se potrudio da petnaest zanimljivih podataka o seksu stavi na sliku i dočara crtežima.

Uradite joj ovo i daće vam sve što želite

Tako između ostalog možete saznati da je prosečna dužina penisa u erekciji 12.7 cm, kao i da ženski orgazam leči glavobolju jer se tokom njega oslobađa endofin.

Šta žele devojke, a šta zrele žene

Osim toga, nije na odmet znati da je seks prirodan antihistaminik, da 56 odsto muškaraca ima seks na radnom mestu i da žene u većini slučajeva govore ‘prljavije’ stvari tokom seksa.

Takođe, svega 17 odsto žena doživi orgazam tokom seksa, pa je poželjno više predigre. Ipak, kada dođu do vrhunca, ženama u proseku do tog trenutka treba 12 minuta, dok muškarci orgazam dožive već nakon 2,5 minuta seksa.

Muškarac bi UMRO kada bi doživeo ŽENSKI ORGAZAM!

Zanimljivo je i da 30 posto žena preko osamdeset godina i dalje ima seks sa svojim muževima, a muškarci koji imaju redovan seks imaju veće šanse da žive preko osamdeset godina.

Srbijanet