Verovatno su se sve seksualno aktivne osobe bar jednom u životu zapitele kakve su u seksu. Seksualnost je klizav teren i s jednim partnerom se možeš osećati kao seksualna boginja, a s drugim kao neiskusna devojka. Otkrivamo ti sedam znakova koji ukazuju da je partner očaran tvojim seksualnim umećem.

Grči ruke i stopala

To je fizički pokazatelj da je muškarac u potpunoj ekstazi i da je to što mu radiš možda čak predobro pa bi sve moglo i jako brzo biti gotovo.

Želi to da ponovi

Kad mu sjajno, uskoro će poželeti da ponovite to iskustvo. Uglavnom, čim se malo oporavi.

Flertuje s tobom putem poruka

Ako ti šalje dvosmislene poruke to je pouzdan znak da ne može prestati da misli o seksu s tobom. Tako nastoji da osigura sledeći seksualni susret.

Često te dodiruje

Poruke su verbalni način na koji ti iskazuje svoju privrženost, a česti dodiri neverbalni.

Kaže ti da je bilo neverovatno

Iako je to prilično očigledno, znaj da kada ti muškarac kaže da je bilo neverovatno, onda to i misli. On ti to ne kaže iz pristojnosti, nego zato što želi da to nastaviš da radiš.

I tebi je bilo sjajno

“Za tango je potrebno dvoje”, kako kaže poslovica, a što bi u ovom slučaju značilo – ako je tebi bilo čudno ili neprijatno, verovatno je i njemu i obratno.

Izvodi nove pokrete

Muškarci jednostavno imaju takmičarski duh i kad uvede nove pokrete u svoje “izvođenje” znaj da želi da te impresionira i uzvrati ti za zadovoljstvo koje mu pružaš.

PST