Bikovima će putovanje doneti veliki uspeh, Ovnovi da povedu računa o zubima.

OVAN

POSAO: Otvara vam se mogućnost da ispunite svoje snove. Dolazite do napredovanja i ispunjenja svojih ambicija. Bićete jako zadovoljni nakon današnjih dešavanja.

LJUBAV: Niste posvećeni voljenoj osobi jer vam je sada prioritet posao, ali ne brinite- ona će imati razumevanja za vas. Ukoliko ste slobodni sada ni ne tragate za novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima koi bi mogli biti osetljivi, a lako se može vratiti i neki stari kvar. Posetite stomatologa prvom prilikom. Vodite računa o redovnoj higijeni zuba.

BIK

POSAO: Putovanje koje planirate će vam doneti veliki uspeh na poslovnom planu. Prati vas velika sreća! Današnji dan vam je izuzetno povoljan i možete da očekujete dobru poslovnu situaciju.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim poznanstvima i flertu. Možete da očekujete zanimljivu situaciju na polju ljubavi, iako još ne želite ozbiljnu vezu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da birate.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Ne očekuju vas nikakvi problemi, tegobe ili smetnje. Možete da se nadate jako lepom danu tokom kog ćete biti maksimalno opušteni i posvećeni sebi.

BLIZANCI

POSAO: Stabilizuje vam se polje finansija i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete sasvim povoljnu situaciju. Pred vama je jako dobar dan tokom kojeg ćete imati nova dešavanja.

LJUBAV: Moguće je da neku ljutnju i bes držite u sebi, a to nikako ne može da izađe na dobro. Nemojte da trpite. Recite partneru sve što vam smeta, jedino tako postoji nada za rešavanje problema.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt koji bi sada mogao da bude osetljiv kod vas. Regulišite unos tečnosti u skladu sa savetima lekara. Povedite računa o svojim mokraćnim putevima.

RAK

POSAO: Očekuje vas sklapanje ugovora koji će vam biti jako važan. Potrudite se da napravite ozbiljne poslovne planove kojih ćete se držati. Prava strategija je za vas jako važna.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak ili venčanje, danas je veoma povoljan dan za to. Obavezaćete se na duže staze u budućnosti. Možete da očekujete lep dan za polje emocija.

ZDRAVLJE: Sklonost ka iritacijama na koži je naglašena, osetljivi ste. Može doći do pucanja i suvoće kože ali i do problema sa crvenilom. Posavetujte se sa svojim dermatologom na tu temu.

LAV

POSAO: Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svetlu kada se nalazite u poslovnom okruženju. Dajete sve od sebe i veoma ste vredni.Možete da očekujete dobar dan za posao.

LJUBAV: Malo vam je dosadno da non stop slušate iste priče koje za vas ima voljena osoba. Moguće je da vas je monotonija dovela do stanja u kojem su vam neke manje promene neophodne.

ZDRAVLJE: Trenutno ste malo osetljiviji i zdravlje vam nije najbolje. Mogući su problemi sa parnim organima- očima, ušima, bubrezima, plućima itd. Ukoliko ste bilo šta primetili, posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena i ne brinete previše o poslu. Ono malo obaveza što imate ćete brzo završiti. Ostatak dana provodite u sasvim opuštenoj atmosferi bez stresa.

LJUBAV: Razgovor sa osobom koja vam se dopada vodi u željenom pravcu. Možete da se nadate pozitivnoj i uzbudljivoj atmosferi! Postepeno se zbližavate i dolazite do početka veze!

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme i tegobe. Zadovoljni ste svojom formom i svojim životom i uživate u svakom trenutku.

VAGA

POSAO: Očekuje vas poboljšanje ako se bavite privatnim poslom. Konačno dolazite do većeg profita i boljih uslova. Pred vama je jako povoljan dan za poboljšanje materijalne situacije.

LJUBAV: U bračnim vodama je trenutno manje zahlađenje. Ipak, ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme. Ako se budete postavili na pravi način problem ćete saseći u korenu.

ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osetljiv, pa su kod vas sada mogući problemi sa probavom. Možete da očekujete da će to stanje potrajati. Jako je važno da pazite na ishranu i unos tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Lako ćete ubediti saradnike da poštuju vaše interese. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na ovom planu. Sve okolnosti vam idu u prilog i lako ostvarujete svoje ideje.

LJUBAV: Znate šta želite i zbog toga delujete malo tvrdoglavo. Ali u suštini, samo imate jak karakter i ne odustajete od svojih principa. Partner vas voli zbog vašeg čvrstog karaktera.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Posvetite se stvaranju zdravijih navika. Potrudite se da u svoj organizam ne unosite dodatne toksine ili štetne materije koje vam neće prijati.

STRELAC

POSAO: Materijalna situacija će se značajno poboljšati. Možete da očekujete veoma važna, sudbinska rešenja na ovom planu. Pred vama je dan u kojem će biti dobrih pomaka za vas.

LJUBAV: Nećete imati veće promene na polju ljubavi. Stanje je takvo kakvo jeste, iako niste preterano zadovoljni. Moguće je da ćete uskoro imati potrebu za nekim većim promenama.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju i sada je vreme da tome stanete na put. Menjajte navike u ishrani, izbacite nezdravu brzu hranu i preteran unos slatkiša. Okrenite se drugačijem režimu ishrane.

JARAC

POSAO: Teško vam padaju neke promene i imate osećaj da polako gubite snagu. Ne brinite, brzo ćete povratiti svoj autoritet. Stanje na poslu se popravlja brže nego što očekujete.

LJUBAV: Imate utisak da je situacija teža nego što zapravo jeste. Biće vam potrebno neko vreme da sagedate stvari sa vedrije strane. Moguće je da ste vi i partner pomalo umorni od nekih problema.

ZDRAVLJE: Dajte sebi vremena da se odmorite i regenerišete. Nemojte da se iscrpljujete na bilo kom polju. Sada nije momenat za rizike u bilo kom pogledu. Mirujte i ostanite posećeni sebi.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da imate kreativnu blokadu i da ne možete da se setite nekih novih rešenja. Polako, ne žurite nigde. Današnji dan donosi manje zastoje na polju posla ali sve je to rešivo.

LJUBAV: Zatvorili ste se u sebe i voljena osoba ne može da dopre do vas. Nije vam baš sjajna situacija kada se radi o emocijama. Morate sami da shvatitešta zapravo želite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči. Opterećeni ste unutrašnjim nemirima i emotivnim dilemama koje imate. Nije vam lako ali je važno da nađete način da dođete do unutrašnjeg mira.

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da obnovite staru saradnju sa osobom sa kojom ste ranije imali zajednički posao. Pred vama je faza u kojoj može biti dobrih promena na ovom polju za vas.

LJUBAV: Udvara vam se osoba koju ste upoznali preko kruga prijatelja. Niste sigurni da li da joj pružite šansu da vam se približi. Nema razloga da ne probate, jasno je da su simpatije obostrane.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom planu. Osećate se generalno dobro u svojoj koži i ništa vas naročito ne opterećuje. Spremni ste za nove životne izazove i avanture koje su pred vama!

prijedor24h