Laskava priznanja za najboljeg igrača i trenera u protekloj godini otišli su u FK “Krupa”. Aleksandar Vukotić i Slobodan Starčević dobili su priznanja koja nose ime po Velimiru Sombolcu, odnosno Iliji Miljušu.

Ove nagrade zasluga su svih u klubu, kažu, a to će nam biti dodatni vjetar u leđa da grabimo ka ostvarenju svojih ciljeva.

Zlatna povelja Miljan Miljanić, koja se dodjeljuje za fudbalsko stvaralaštvo i izuzetna dostignuća, ove godine otišla je u ruke Ilije Petkovića. Polaskan sam što sam dobio priznanje koje nosi ime čovjeka koji nam je svima bio učitelj, kaže Petković, a to je znak da sam i ja nešto napravio u životu.

Uzbuđenje nije krio ni Mladen Krstajić. Predsjednik FK “Radnik i selektor reprezentacije srbije dobio je priznanje kao najbolji fudbalski radnik.

Vladan Danilović najperspektivniji je fudbaler RS, dok je Luka Bilbija najbolji sudija. Nagrada za životno djelo “Dr Milan Jelić”, pripala je Rodoljubu Oljači, komesaru za takmičenje Saveza. Specijalna priznanja za nesebičan doprinos i rad na afirmaciji FS RS dobili su Rodoljub Petković, doskorašnji gen. sek. Saveza i Branimir Tulić nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH. Posebnu nagradu za humanost dobio je Stefan Maletić, fudbalski sudija iz Bijeljine, koji je od utapanja spasio mladog fudalera.

ATV