Dobar seks čini da se osećamo dobro, sigurno, da imamo bolje mišljenje o sebi. Seksualni terapeut Stefan Snajder za čitaoce portala “Readers digest” otkrio je cake kako da loš seks učinite dobrim i za kratko vreme popravite svoje raspoloženje.

Seks “kada niste za akciju” Ne morate uvek da budete savršeno spremne za seks. Budite uvek pripremljene mentalno i emotivno, željne igre i istraživanja sa partnerom. To je mnogo važnije od glatkih nogu. I taj osećaj stvoriće mnogo jači efekat, sreću i radost deljenja sa vašim izabranikom.

Intima u spavaćoj sobi Mnogi parovi žive sa predrasudama da je vođenje ljubavi rezervisano samo za spavaću sobu. Ne ograničavajte se toliko. Najsrećniji parovi uživaju u trenucima, koriste svaku priliku.

Preuzmite odgovornost za svoje potrebe Svako je odgovoran za svoj orgazam. Upoznajte sebe odlično i biće vam lakše i sa partnerom. Ne očekujte da on stvori magiju, već vi radite na sebi i svojim orgazmima. Potrudite se i oko sebe, ne samo oko partnera. To treba da bude vaš pristup u seksu.

B92