Ovnovi će dobiti novac, Rakovima prija fizička aktivnost.

OVAN

POSAO: Dolazi vam značajno finansijsko poboljšanje. Možete da se nadate pomacima na ovom polju. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite dosta svojih ciljeva.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i nemate nikakve dileme. Današnji dan je veoma povoljan za ljubav i strast. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete nova dešavanja sa Blizancem ili Lavom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije! Pred vama je jedan jako dobar dan tokom kojeg nećete imati nikakve probleme na polju zdravlja. Puni ste pozitivne energije!

BIK

POSAO: Sve protiče u najboljem redu. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige ili probleme. Povoljan dan je ispred vas. Poslovna situacija je sasvim stabilna i vi ste zbog toga zadovoljni.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Možete da očekujete lepe izlive emocija sa njene strane. Uživaćete u svakom trenutku koji danas budete proveli zajedno.

ZDRAVLJE: Uši su vam pomalo osetljive. Povedite računa i čuvajte se mogućih upala. Osetljivi su vam i ostali parni organi: oči, bubrezi, jajnici, pluća, pa generalno budite na oprezu.

BLIZANCI

POSAO: Brzo i lako obavljate poslovne zadatke koje imate. Moguće je da ćete danas biti veoma vredni i produktivni. S na kraju dana će vam ostati i dovoljno slobodnog vremena.

LJUBAV: Uživate u stabilnim odnosima koje imate sa voljenom osobom. Vaša svakodnevnica je ispunjena ljubavlju u kojoj ste zaštićeni. Moguće je da planirate brak i porodicu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate neke nove zdravstvene probleme. Dan je povoljan ako ste imali u planu neku manju intervenciju ili tretman, bićete zadovoljni.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete imati sloodan dan danas ili da jednostavno nemate previse obaveza. Bavićete se nekim drugim stvarima, a ne poslom. Bićete prilično opušteni i bezbrižni.

LJUBAV: Dolazi vam nova ljubav! Bili spremni za to ili ne, pojaviće se osoba koja će vas potpuno očarati svojom pojavom! Pogotovo vam odgovara Devica ili Škorpija.

ZDRAVLJE: Prija vam vežbanje i teretana. Dobro se osećate kada imate sve pod svojom kontrolom, kada ste fizički aktivni na ne neki način iskazujete sviju snagu.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera za pokretanje privatnog posla. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Očekuje vas i pomoć od strane neke starije muške osobe.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije. Ukoliko ste u braku, odnosi unutar zajednice su bolji nego ikad i srećni ste. U svakom slučaju možete da očekujete jako dobar dan za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje oči. Moguće je da ćete imati neke smetnje sa vidom. Posetite lekara ako primetite bilo kakve simptome. Pored toga, i donji deo leđa bi vam mogao biti osetljiv.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas uspeh ako se bavite poslovima vezanim za trgovinu ili transport. Moguća je i neka manja dodatna zarada. U svakom slučaju bićete veoma zadovoljni situacijom na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate jako lep odnos i dobru komunikaciju. Svaki čas biste mogli da pokrenete romantična dešavanja. Očekuje vas odličan period za emotivno polje.

ZDRAVLJE: Dobro ste raspoloženi. Imate mnogo energije u sebi i veseli ste. Lako prenosite svoje osmeh na vama drage ljude i pozitivno utičete na vaše okruženje. Pred vama je dobar dan.

VAGA

POSAO: Možete da se nadate da ćete dobiti neku uplatu. Aspekti ukazuju na značajno finansijsko poboljšanje. Pred vama je povoljan period za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Pred vama je mogućnost da stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Možete da očekujete ozbiljnu vezu u budućnosti. Kasnije biste čak mogli da pričate i o braku.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom planu kod vas. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i nemate nikakve smetnje. Ugodite sebi, opuštajte se i nemojte da se opterećujete bilo čim.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim prilikama za zaradu. Aspekti su vam generalno naklonjeni na ovom polju. Moguće je da ćete naći i neki dodatni ili paralelni posao.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i osećate leptiriće u stomaku. Pored vas je osoba kojoj želite da poklonite sve najbolje od sebe. Možete da očekujete da će veza sa njom postepeno napredovati.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Ukoliko imate probleme vezane za malaksalost nemojte da se forsirate nego se potrudite da malo i odmoritie. Ne morate nigde da žurite toliko.

STRELAC

POSAO: Možda ste se malo ulenjili ali ne biste trebali da imate velike probleme na poslu zbog toga. Možete sebi da dopustite jedan pasivniji dan. Sada situacija ne ukazuje na značajnije promene.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za tajnu komunikaciju sa jednom osobom koja vam se dopada od ranije. Moguće je da je ona zauzeta ili da je iz nekog drugog razloga vaša ljubav “zabranjena”.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji i krvotoku. To su i generalno vaše slabe tačke, pa bi bilo dobro da malo pripazite. Takođe su mogući i problemi sa bolovima u nogama i kolenima.

JARAC

POSAO: Možete da se nadate podršci sa svih strana kada je u pitanju posao. Možete da ostvarite svoje ideje. Bićete veoma zadovoljni okolnostima koje će vas tokom ovog dana zadesiti.

LJUBAV: Flerujete sa osobom koja se nalazi u vašem prijateljskom okruženju. Ipak ni jedno od vas dvoje ne zna da li želi nešto ozbiljnije od toga… Dajte sebi još malo vremena da odlučite.

ZDRAVLJE: Do izražaja dolazi vasa intucija. Važno je da danas slušate svoje unutrašnje predosećaje i da pratite snove. Generalno po pitanju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je važan dan za posao u kom možete da ostvarite napredak. Povoljan je dan i za nalaženje posla u struci ukoliko još uvek ne radite. U svakom slučaju ostvarujete pomak.

LJUBAV: Nije vam problem da javno pokažete svoje emocije i da partnera oduševite pred svima. Veoma ste vešti u romantičnim iznenađenjima. Pred vama je jako lep dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. S vremena na vreme ste skloni problemima sa leđima. Takođe, bilo bi dobro da malo više vežbate i da budete donekle fizički aktivniji.

RIBE

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo na kom možete da ostvarite pozitivne poslovne pomake. Pred vama je period u kojem od vašeg truda zavisi i ishod poslovne situacije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima nešto slobodniju prirodu i koju teško možete da uhvatite za glavu ili rep. Moguće je da ste za nju preterano romantični i veliki idealista.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve poroke jer to vam nikako ne može prijati. Važno je da pazite šta unosite u svoj organizam i da se potrudite da stvarate zdravije navike.

prijedor24h