Dječak Kaleb iz Brazila pukim čudom je preživio kada ga je stric pregazio dok je sjedio ispred njegovog automobila.

Šokantni video snimljen je u Brazilu u Santa Katarini, a na kojem se vidi maleni Kaleb koji sjedi ispred automobila i bezbrižno se igra.

U sljedećem trenutku vidi se da njegov stric razgovara sa Kalebovim ocem, a pošto nije bio svjestan gdje je dječak, sjeo je u vozilo i prešao preko dječaka. Niko nije bio svjestan gdje se Kaleb nalazi.

Dječak se pod pritiskom automobila savio uz zemlju i samo podigao kada je automobil prošao. Nevjerovatno, ali čini se da Kalebu nije zafalila ni dlaka s glave.

– Brat mog muža je bio kod nas i nakratko je na kapiji porazgovarao sa suprugom. Kada su otišli do gepeka automobila, Kaleb je izašao s njima na ulicu, ali to niko nije primijetio. Dok je suprug bio u garaži brat ga je pozvao i rekao mu da ide i on je otišao do kapije da ga isprati. To je bio momenat kada je moj suprug vidio da je Kaleb ispod automobila – rekla je Kalebova majka, koja je dodala da je nakon toga Kaleb potrčao ocu u zagrljaj.

Kada su vidjeli na snimku šta se desilo nisu mogli da povjeruju da je iz svega Kaleb prošao nepovrijeđen, prenosi blic.rs.

ALO