Neki horoskopski znakovi su poput otvorene knjige i kod njih je lako pročitati šta misle, osećaju i planiraju, ali postoje i oni koje je teško razumeti. Neki od njih namerno kriju svoje motive, dok su drugi skloni predomišljanju ili žele pred drugima da zadrže iluziju bezbrižnosti i neopterećenosti.

Škorpija

Notorni su po svojoj zatvorenosti i tajanstvenosti. Nemoguće je shvatiti šta misle ili osećaju i šta se odvija u njihovoj glavi, ali upravo to je ono što ih čini privlačnim i harizmatičnim. Škorpije ne vole sa drugima da dele misli i osećanja, a zbog toga njihova porodica i prijatelji pate jer imaju utisak da su isključeni iz njihovog života.

Ribe

Uz Škorpiju, Ribe su još jedan vodeni znak u koji je teško proniknuti. Ovi sanjari su poznati po naglašenoj intuiciji i emocionalnosti. Njihovo raspoloženje i osećanja se često menjaju, zbunjujući okolinu. Ne samo što je drugima teško da ih potpuno upoznaju – često ni oni ne poznaju sami sebe.

Rak

Jaka emocionalnost daje im zagonetnu crtu. Nestalni su i skloni usponima i padovima raspoloženja. Preko noći mogu temeljno da promene stav o osobi, knjizi, mestu ili ideologiji. Danas sve drže pod kontrolom, a sutradan su u potpunoj konfuziji. Jako su osetljivi i teško se otvaraju da bi izbegli razočaranja.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka dežurni su zabavljači. Uživaju u komunikaciji i razmeni ideja i s većinom lako i brzo pronađu zajednički jezik. Ipak, često se predomišljaju oko svega, čime drže druge u neizvesnosti. Takođe, rado izbegavaju odgovornost i krše obećanja, pa su prisiljeni da redovno lažu i izmišljaju.

Izvor: tportal.hr