Od odabira materijalamodela, do basnoslovnih suma koje žene troše na donji veš sve je jako specifično i intimno i to su neke stvari koje ne otkrivaju tek tako.

Vaše preferencije kada je u pitanju model donjeg veša u kome se osećate najkomotnije je nešto što čuvate sakriveno od ostalih, a čini bitan deo vašeg identiteta. Ovo je deset najčešćih modela donjeg veša koji dosta govore o tipu ličnosti onih koji ih nose. Odaberite vaš omiljeni model veša i otkrijte dominantne karakteristike vaše ličnosti.

T-string tange

Ukoliko je ovo vaš omiljeni model onda se vi veoma dobro osećate u vašoj koži. Samouvereni ste, nezavisni i neko ko je svestan svojih mana. Samopouzdanje vam izvire iz velike samouverenosti i malo ko može da ponese ovaj veš na način na koji vi to radite.

G-string tange

Vi ste žena koja uspešno balansira između posla i zadovoljstva. Razumete sebe dosta dobro i uvereni ste u vašu ličnost što žnači da se osećate samouvereno u pokazivanju vaše odeće, a opet znate koliko trebate da sakrijete. Tako i u odnosu sa drugima znate koliko svojih osobina i sebe možete da pokažete, što je jako dobra osobina.

Tange

Ambiciozni ste, vođeni i motivisani uspehom. Ne smeta vam napor sve dok postižete ono što ste naumile i malo je toga što ne biste uradili kako biste ostvarili vaše snove. Vaša motivisanost i želja vas izdvajaju od ostalih i vaša snaga da idete jače i dalje kako biste uspeli vas određuje kao osobu.

Brazilke

Vi ste tradicionalna osoba po prirodi, ali veoma napredna po razmišljanjima. Volite jednostavan život i jednostavna zadovoljstva su ono što vam treba i ljudi sa kojima se družite moraju da budu otvorenog uma. Vi ste osoba koja može da se slaže samo sa ljudima koji su iskreni i naprednog razmišljanja i mrzite sve koji se hrane mržnjom i predrasudama.

Bikini

Ovaj model je dobar za svaku priliku i uvek je dobra ideja nositi ih. Nose ih žene koje su aktivne,sportistkinje i one koje vole da budu u centru pažnje. Uvek ste spremne za svaku priliku i ekstremno se dobro osećate u vašem telu. Vi ste osoba koja može da bude i živahna i seksi kada želi, ali i praktična i ozbiljna kada treba.

Bokserice

Pomalo ste drski, ali ste i veoma pametni, oprezni, duhoviti i imate neviđeni smisao za humor.Dajete podjednako koliko i primate i imate sportski duh. Razigrani ste, šarmantni i ne bojite se da probate nove stvari.

Duboke bokserice

Postoji deo vaše ličnosti koju poznaje jako malo ljudi. Vi ste više od onoga što pokazujete i imate višeslojnu ličnost. Taman što neko pomisli da vas poznaje, vi ga iznenadite drugačijim aspektom vaše ličnosti i to na najlepši mogući način.

Muški model gača

Vi mešate drskost sa stilom i jako dobro iznosite ovu kombinaciju. Volite da se “muvate” okolo, zabavljate se i da budete svoji, ali možete da iznesete isto tako i tamnu stranu vaše ličnosti.Možete da budete veoma šarmantni kada želite, ali isto tako i žestoki.

Klasičan model

Veoma ste praktični i praktično pristupate životu. Ovaj model jako dobro održava oblik vaše zadnjice pa volite komforan veš koji ukazuje na to da ste veoma praktični. To znači i da ćete u nekim situacijama vi biti ti koji ćete ostati smireni u teškim situacijama i razmišljaćete o rešenju pre nego počnete da paničite.

Visoki struk

Vi najviše cenite komfor, izlaske i zabavu i ne marite mnogo za mišljenja drugih ljudi. Volite da budete svoji i najbolji ste kada ste u svom elementu, piše ia.meaww.com. Vi ste tip osobe koja bi olakšala drugima sve i radije ćete provoditi vreme smejući se i zbijajući šale pre nego da budete ozbiljni.

Telegraf