Članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Rudar Prijedor spremni su da svoje mandate stave na raspolaganje vanrednoj Skupštini kluba nakon novonastale situacije u kojoj su prvotimci jesenjeg šampiona Republike Srpske i kolektiva koji slavi 90. rođendan ove godine štrajkovali osam dana.
Na insistiranje člana Upravnog odbora Gorana Mikanovića (RŽR “Ljubija”) ostala dva člana uprave predsjednik Dalibor Majkić (Arcelor Mital) i član Ranko Vučković (Grad Prijedor) saglasili su se da zatraže vanredno održavanje sjednice najvišeg klupskog tijela na kojoj će da ponude svoje ostavke.
Jesenas su Majkić i Vučković podnijeli pismenim putem ostavke, ali su one povučene, da bi nova kulminacija nežadovoljstva kod igrača dovela do zaključka tročlanu upravu “rudara” da, ipak, ponude svoj odlazak.
Biće zanimljivo vidjeti kako se sve rasplelo jer je juče bio osmi dan kako su prvotimci Rudar Prijedora obustavili treniranje, a odgođene su i dvije prijateljske utakmice protiv banjalučkog Željezničara i Podgrmeča iz Sanskog Mosta.

SportDC