Njihova osećanja su trajna i postojana pa im nije lako da se odljube čak ni ako odnos ne funkcioniše

Neki horoskopski znaci se zaljubljuju na nedeljnom nivou, a drugima za to trebaju godine i decenijama vole samo jednu osobu. Vatrene i vazdušne znakove pokreću strast i želja za novim iskustvima, pa je za njih izglednije da će imati i mnogo ozbiljnih ljubavi, dok su zemljani i vodeni znakovi skloniji trajnijim osećanjima, pa se teško odljube od nekoga koga su zavoleli.

Samo ova 4 horoskoska znaka ostaju zauvek sa onim koga vole

1. Rak

Sposoban je da čitav život voli samo jednu osobu, čak i ako više nisu zajedno. Njegova osećanja su trajna i postojana pa mu nije lako da se odljubi ni ako odnos ne funkcioniše i problemi su došli do grla. Dobro ih je imati za partnere jer su voljni da sve učine za onoga koga vole.

2. Ribe

Njena osećanja nisu toliko intenzivna i duboka, ali Riba je u stanju da provede decenije obožavajući i idealizujući jednu osobu. Ona je sanjar koji teško razlikuje stvarnost od mašte, pa je i u ljubavi često nerealna. Onaj koga kuje u zvezde uvek će joj biti u duši, pa i ako je u srećnoj vezi sa nekim drugim.

Pixabay

3. Bik

Treba mu puno vremena da se zaljubi, ali kad nekome pokloni svoje srce, njegova osećanja postaju trajna i postojana. Nije zaljubljiv i sklon “švrljanju” sa strane pa kad pronađe onoga s kim se slaže, biće presretan. Ostvarenje stabilnosti i zasnivanje porodice je ono čemu oduvek teži.

4. Jarac

Ne otvara se lako pred drugima zbog straha od razočarenja. Njegov štit je teško razbiti, ali onaj kome to pođe za rukom dobiće odanog i vernog partnera koji će mu pružiti stabilnost. Jarac je čvrsta i ozbiljna osoba koja više od svega ceni spokoj i sigurnost. Kad nekoga iskreno zavoli, ta ljubav neće imati vek trajanja.

Tportal.hr