Svi zainteresovani za seks kod mene u stanu neka kupe dva kliker bona u vrednosti po 20 maraka i jave se kako bismo stupili u kontakt. Samo ozbiljnima odgovaram na poruke, nesvakidašnja je objava izvjesne Miljane Mace Selimović (33) na društvenoj mreži Fejsbuk, koja je izazvala ogromnu pažnju korisnika interneta.

FOTO: AVAZ.BA / RAS SRBIJA

Selimović, koja je, kako tvrdi, iz Zenice, javno, putem Fejsbuk profila, nudi svoje telo za 40 KM. Oni koji žele zabavu s ovom ženom, u poruci joj moraju poslati dokaz o kupovini kliker bonova, a potom, kako ona navodi, sledi zabava.

Da je dosta onih koji prate Miljanine objave, najbolje pokazuju brojni komentari, ali i upiti za susret s njom, koji su, takođe, javno napisani na njenom profilu. Mnogo je onih koji u komentaru napišu i svoj broj mobilnog telefona.

Tragom ovog oglasa, Avaz je kontaktirao Miljanu putem Fejsbuka. Bez previše polemike, navela je gde živi, koliko ima godina i šta nudi onome ko kupi dva kliker bona.

– Nudim seks. Kada kupiš bonove, javi se, a onda ćemo razmeniti brojeve i dogovoriti se. Kad si mislio? Mogu oko 17.30, a može i večeras – bila je njena ponuda.

Obećana usluga

Miljana redovno daje jasne i precizne upute zainteresovanima, objašnjavajući im na kojim benzinskim pumpama mogu doći do bona. Vrlo provokativnim fotografijama promoviše svoje telo koje nudi za svega dva kliker bona.

A da nije reč o prevari, najbolje govori podatak da Miljana svoj profil vodi duže od godinu, a ne postoji nijedan komentara osoba koje su eventualno kupile kliker bonove, a nisu dobile obećanu uslugu.

Poziv i ženama

Miljana na svom profilu ponosno ističe da joj posao ide odlično i napominje potencijalne klijente da se na vreme jave kako bi se dogovorili za termin. Poziva i žene koje žele zabavu da joj se obrate. Kada posao s klikerima ne ide dobro, nudi i usluge masaže, ali cenovnik za te usluge nije objavila, piše Avaz.