Tvoj parfem

Možda više niti niste zajedno, ali on se i te kako seća tvog parfema. Miris je jedan od najjačih čula, a koji muškarac može odoleti ženskom parfemu? Takođe, erekcija mu se može dogoditi i kada neka žena prođe pored njega, a nosi “tvoj” parfem. Odmah će mu biti zanimljivija i seksepilnija.

Pogled na samog sebe u ogledalu nakon tuširanja

I oni imaju bolje i lošije dane. Nakon toplog tuša se svi osećamo bolje, pa nije tako neobično ako se uzbudi pri pogledu na svoj goli odraz u ogledalu.

Crvena haljina

Naučno je dokazano da crvena boja izaziva uzbuđenje. Kada pokušavaš nekoga zavesti, znaš šta ti je činiti – obuci crvenu haljinu. Ili crveni top, ili sako, pa i cipele. Sa ovim ne možeš pogrešiti.

Češkanje i golicanje

Tehnički, ovo spada u fetišizam i dolazi pod imenom knismolagonija, ali ima nešto uzbudljivo u golicanju. Zamisli savršeno nedeljno jutro – ti i on u krevetu, počinje tuča jastucima, pa golicanje i na kraju – ludi seks.

Strah

Koliko god ovo zvučalo neverojatno, strah podstiče uzbuđenje. Ipak, za razliku od svih ostalih situacija, ovde je stvar malo drugačija. Receptori za strah i uzbuđenje se nekad pomešaju. Dakle, i kada se boje i kada su napaljeni, muškarcima je povećan protok krvi, ali i dah im je kraći. Zato je moguća erekcija u stanju straha.

U njegovoj košulji

O ovome zaista ne treba pričati previše, jer sve se zna. Sve seksi filmske scene, pogotovo jutro posle kada ona nosi njegovu košulju, spremajući se za novu rundu strasti.

Ako sviraš gitaru

Činjenica je da su muzičari seksi, a svaka tvoja veština njemu se još dodatno sviđa.

PS TV