Dva muškarca i žena poginuli su u saobraćajnoj nesreći u blizini Novog Pazara dok je još troje ljudi povređeno. Nesreća se dogodila jutros u 8 sati kada je automobil marke BMW, novopazarskih tablica, koji je išao iz pravca Novog Pazara udario u autobus Sandžaktransa koji je saobraćao na liniji Raška Novi Pazar. Prema rečima očevidaca automobil se bukvalno podvukao pod autobus, koji je pokušao da izbegne udarac i umalo je upao u reku.

Hitna pomoć je brzo došla na lice mesta i jedino što je mogla da konstatuje je smrt. Beživotna tela muškaraca I.V. (32), S.K.(32) i žene N.H.(27) prebačeni su na odeljenje Sudske medicine gde je u toku obdukcija. Troje povredjenih iz autobusa pregledani su na odeljenjima Hirurgije i ORL-a, a dvoje je nakon ukazane pomoći pušteno na kućno lečenje.

Kako TV Novi Pazar nezvanično saznaje automobilom marke BMW upravljao je S.K. koji je vozio bračni par I.V. i N.H. u Beograd gde je mlada žena imala zakazan pregled kod ortopeda. Zbog zaleđenog i neočišćenog puta i pretpostavlja se neprilagodjene brzine automobil se okrenuo nekoliko puta na kolovozu i podleteo pod autobus.

“Iako smo je jutros odvraćali od puta da ne kreće jer je loše vreme, insistirala je da pođe jer je odavno zakala pregled. Pozdravila se sa dvoje dece i otišla ne sluteći da ih više nikada neće videti” – nezvanično saznaje RTV Novi Pazar.

Iza mladog braćnog para ostala su dva deteta, od tri godine i šest meseci.

Prema nezvaničnim informacijama u Novom Pazaru sutrašnji dan će biti proglašen za Dan žalosti.

rtvnp.rs