Vredne i raznolike nagrade čekaju sve koji su nominovani na ovogodišnjoj jubilarnoj dodeli Oskara

Još samo dva dana dele nas od najglamuroznije filmske svečanosti dodele Oskara, jubilarne 90. po redu, koju išekuje ceo svet, a koja se održava u noći između nedelje i ponedeljka.

Zanimljivo je da nominovani u svim kategorijama filmskih nagrada neće otići kući praznih ruku, jer su za sve njih pripremljene više nego utešne nagrade. Radi se o poklonima vrednim čak 100 hiljada dolara, a u pitanju su luksuzna putovanja, razni uređaji, kozmetički tretmani u najprestižnijim salonima svetskih brendova, kao i brojna druga iznenađenja.

Dakle, razloga za široki osmeh i te kako ima, jer niko od nominovanih neće otići kući praznih ruku!

Foto: Tanjug/AP

Što se tiče putovanja, tu su vaučeri za boravak u Tanzaniji, Havajima ili u Grčkoj. Osim voća, slatkiša i raznih pića, tu su lizalice, sirupi, čajevi, kao i suđe.

Budući da je Holivud prethodnih meseci tresla priča o seksualnom zlostavljanju, u kesicama će se naći sprej od bibera za samoodbranu, kurs koji pomaže u ublažavanju loših sećanja, knjiga koja za cilj ima da osnaži mlade žene, ali i kutija u kojoj se nalazi 199 pozitivnih misli.

Foto: Tanjug/AP

Oni koji imaju kućne ljubimce dobiće hranu za pse, a oni čiji je ljubavni status “single”, dobiće pozivnicu za nocu aplikaciju “Never Missed”, navodi “Mirror”.

Dakle, još jedna uzbudljiva dodela Oskara tokom koje, verujemo, baš niko od prisutnih u Dolbi teatru u Los Anđelesu neće biti razočaran, dobio Oskara ili ne.

Pogledajte najveće nepravde u istoriji dodele Oskara:

http://

Telegraf