Ako želite da sakrijete svoju seksualnost, znajte da vam to neće poći od ruke pred muškarcima koji na osnovu izgleda vaših grudi mogu ustanoviti kakve ste u krevetu.

Kako smatra italijanski seksolog Pjero Lorenzoni, grudi određuju karakter žene kao što to čini i astrologija. Ustanovio je četiri tipa ženskih grudi: dinja, grejp, kruška i limun.

Prema ovoj teoriji, žene sa malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks, a i prave su životne saputnice. Žene sa velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Ali podela prema obliku poprsja, na dinje, grejp, kruške i limun, mnogo je pouzdanija.

DINJA ŽELI DA JOJ SE MUŠKARAC DIVI I DA JE RAZMAZI

Žene generalno okruglih grudi, smatra Lorenzoni, odaju majčinski karakter, ali žene sa poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti poziv na seks.

LIMUN JE UVEK U POTRAZI ZA UŽITKOM

Žene čiji vrh grudi podseća na polovinu limuna divlje su, neukorivog karaktera, pune života. I iznad svega žele iznenađenja i uzbuđenja, piše dnevno.rs.

GREJPFRUT VOLI NEŽNOST I NIJE ZA VELIKU STRAST

Žene sa grudima u obliku grejpa deluju seksi i zavodljivo, ali su stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa biće razmenjivanje nežnosti.

KRUŠKA GARANTUJE SLAST

Dame sa grudima u obliku kruške vole seks u svim varijantama. Iako deluju vrlo ozbiljno, sklone su preljubi.

Prva Srpska TV