Nepotrebni ispadi i spontane promene plana na „tvoj veliki dan“ mogu se dogoditi samo preko tebe mrtve

Videle smo to u bezbroj filmova: malo pred venčanje, mlada dobije napad panike i ne može da kontroliše svoja osećanja. S druge strane, dok neke žene postanu „horor-mlade“, druge su sasvim cool i opuštene.  Astrolozi tvrde da to ima veze i sa horoskopom, pa vam otkrivamo kakva je ko mlada prema horoskopskom znaku…

1. Jarac

Kad je o venčanju reč, ti imaš sve pod kontrolom. Tačno u dinar znaš koliko šta košta i sve si izračunala do poslednjeg milimetra. Nepotrebni ispadi i spontane promene plana na „tvoj veliki dan“ mogu se dogoditi samo preko tebe mrtve.

2. Lav

Voliš da budeš u centru pažnje. Naravno, ni venčanje nije izuzetak. Trenutak kad u dizajnerskoj venčanici koračaš prema oltaru niko neće tako brzo zaboraviti.

3. Ribe

Puna si snažnih osećanja koje ne možeš da potisneš. Na svom venčanju si preplavljena ljubavlju i ne možeš da zaustaviš suze.

via GIPHY

4. Bik

Tačno znaš kako će se odvijati tvoje venčanje. Ništa ne prepuštaš slučaju – ni kod planiranja, a ni za vreme ceremonije. Ako nešto nije kako si zamislila, brzo postaješ furija. Opusti se – biće ti zabavnije.

5. Škorpija

Na svom venčanju obeležavaš svoju teritoriju i želiš da budeš sigurna da će tvoj budući suprug biti samo uz tebe. Na primer, odmah nakon večere bežite na medeni mesec…

6. Vodolija

Venčanje smatraš izuzetno važnim događajem u tvom životu. Ali, ne želiš previše ljudi oko sebe – radije ćeš u uskom krugu rodbine i nekolicine najboljih prijatelja reći sudbonosno “Da”.

Pixabay

7. Strelac

Voliš ekstravaganciju i uzbuđenje. Najradije bi se vjenčala u balonu, na vrhu planine ili pod morem – glavno da je neobično…

8. Vaga

Na tvom venčanju sve mora biti „po meri”. Isplanirala si svaki detalj. Nemoj plakati ako neki gost ne poštuje “dresscode” koji si zamislila.

9. Devica

Brzo ćeš preuzeti na sebe ulogu organizatora venčanja, jer i ti niko ne može udovoljiti. Nije ti jasno zašto se svi čude tvom perfekcionizmu – pa jednom se udaješ i sve mora da bude savršeno.

via GIPHY

10. Blizanci

Ti si najveći parti majstor među svim horoskopskim znacima. Tako mora da bude i na tvom venčanju – “happy, happy”, ludo zabavno! Ništa ne mora biti savršeno, a eventualne probleme brzo ćeš rešiti.

11. Ovan

Danas svi moraju da plešu kako ti sviraš. Zapovedaš svima oko sebe i očekuješ da te budući, najbolje prijateljice i porodica, bezuslovno slušaju. Pazi da ne preteraš!

12. Rak

Zaljubljive si naravi i romantična, pa ćeš na svom venčanju biti potpuno opuštena. Čak i ako ne ide sve po planu. Najvažniji su tvoj najdraži i konačna potvrda vaše ljubavi.

Telegraf.rs