Ili više nije srećan sa vama ili je upoznao drugu ženu koja mu opseda misli

Da li mu je mobilni telefon češće u ruci nego pre? Nekad davno, stalno ste bili zajedno, ali čini se da on sada koristi svaku priliku da se ne vidite. Nešto baš ne štima u vašoj vezi? Možda bi bilo dobro da se malo udubite u njegovo ponašanje, jer možda vi ni ne osećate koliko vam je raskid blizu? A može vam biti pred nosem…

Ako on radi ove stvari, znajte da više nije srećan sa vama ili da je upoznao drugu ženu koja mu opseda misli. Svakako, planira da ubrzo raskine sa vama.

7 stvari koje muškarci počinju da rade pre raskida:

via GIPHY

1. Prestaće da pravi planove s vama

Nekad davno, stalno ste bili zajedno, ali čini se da on sada koristi svaku priliku da se ne vidite.

2. Počeće da se dopisuje s drugim ženama

S koleginicom s posla, sestrom od prijatelja, devojkom koju je upoznao prošli vikend. Možda vas on neće prevariti u pravom smislu reči, ali već sad zna da vaša veza neće još dugo potrajati pa ispipava teren. Da li mu je mobilni češće u ruci nego pre?

Pixabay

3. Prestaće da vam se poverava

Nekada ste vi bili prva osoba, koju bi nazvao kada mu se nešto dogodilo, ali to više nije slučaj. Zapravo više ni ne znate šta se događa u njegovom životu.

4. Počeće da ga nervira sve što radite

Ako ga se ne sećate tako razdražljivog, ovo je verovatno način na koji se on nosi sa svojim osećanjima vezanim za raskid, koji su vrlo zbunjujući za njega.

via GIPHY

5. Započinjaće svađe bez pravog razloga

Da bi vam objasnio da sve ovo više nema smisla.

6. Neće hteti da ima seks sa vama

Ne uopšteno da ne želi aeks, ne želi ga s vama, a može li očiglednije od toga, kada su u pitanju muškarci?

Pixabay

7. Neće biti srećan kada ste zajedno

Neće vam dugo trebati da shvatite da on više nije uzbuđen i srećan u vašoj blizini, već često potišten. Naravno da u svakoj vezi postoje i takvi dani, ali ako su oni nadjačali one srećne, sve je jasno.

Telegraf.rs