Svoju iskrenost u pogledu javnih ličnosti dizajner Saša Vidić nikada nije skrivao i zbog toga je zavredeo poštovanje kod mnogih. Ovoga puta u jednom intervjuu Vidić je ponovo prozvao neke pevačice, ali i voditeljke.

Svi koji poznaju Sašu Vidića znaju i da su pojedine pevačice posebno omiljene na njegovoj listi žestokih prozivki, a prva je verovatno Dara Bubamara kojoj kreator ne opraša:

–  Ona je primitivuša sa 30 reči u fondu, koja zna samo da bude bezobrazna, neduhovita i da se smeje. Nedavno sam dobio poziv da budem sa njom u kvizu, tri puta su me zvali, nije bilo šanse. Otkud netrpeljivost? Pa zato što ne mogu da je podnesem jer je glupa, ne mogu da podnesem glupe ljude generalno. Imam stvarno alergiju i averziju. Otkada je znam, nikada me nije prijatno iznenadila. Evo, šta sad radi svojoj drugarici Seki. Priča kako je Seka bezobrazna, a ona bi prvo trebalo da smanji grudi i da poveća mozak. Sad joj je super Jelena Karleuša, sa kojom se pljuvala – izjavio je Saša kada su ga pitali da prokomentariše stil ove pevačice.

instagram.com/snezanadakic

Dirala lava dok spava… Snežana Dakić

Sledeća na listi bila je Snežana Dakić koja je verovatno prva osoba koja je prozvala Vidića, a ne on nju kada je rekla da ga je podržala kada je došao kao izbeglica iz Borova Sela:

– Ako je toliko bila dobra i ako me je podržala, Snežana Dakić bi prvo trebalo da zna da sam ja iz Pakraca. To je kao kada bi nekome iz Subotice rekli da je iz Sjenice. Toliko o njenom znanju, ona je šatro novinar. Drugo, ona mene nikad nije podržala, što bi? Ne razumem. Sam sebe sam podržao, sam sebi sam kupio stan, sam sebe hranio, a ona je morala više da bude na leđima nego za mikrofonom. To što ona mene zove u šupačke emisije, šta ja tamo da pričam? To su emisije koje se emituju na internetu, jedino da pričam o ulošcima. Izvinjavam se što sam je nazvao starletom, ona je matora kuguarka koja ceo život šeta male pede*e. Ona hoće da pokaže da ima mladog dečka. Pa, ženo, koji mlađi dečko, imaš mladog pede*a – nemilosrdan je Vidić.

Promo foto

Nju Vidić obožava… Svetlana Ražnatović

A iako je Cecin veliki prijatelj, ona mu ipak nije omiljena članica porodice Ražnatović kada je reč o saradnji:

– Ceca je u svoje vreme vladala, žarila i palila. Ona i sada žari i pali, dok je Anastasija prelepa. Volim da kažem da je Ceca kao Monika Beluči, a Anastasija je kao svetska manekenka. Veljko je zgodan kao đavo, njemu šijem odela i najmanje je komplikovan. Blag je, nije živčan, a Ceca nas sve postrojava. Skroz je opuštena, ali zna šta želi. Nema histerije kod nje, što je najvažnije.

ALO.rs