Njima je određeno zadržavanje do 48 časova

Pripadnici MUP-a u Čačku uhapsili su Svetlanu Popadić (46) i Anu Popadić  (24) iz okoline Požegezbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka koji je policija zaplenila 27. februara ove godine u Mrčajevcima. Za uhapšenu majku i ćerku je nedavno uhapšeni sveštenik prodavao narkotike.

U pretresu stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene S. P. i A. P. koji je obavljen u saradnji sa policijom u Užicu pronađeno je 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika. Takođe, od osumnjičenih je oduzeto i šest automobila.

Uhapšena Ana Popadić Foto: Instagram/anapopadic94

Zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodile i prodavale opojne droge, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njima je određeno zadržavanje do 48 časova i one će uz krivičnu prijavu biti privedene tužiocu.

– Ana Popadić živi sa verenikom i drži menjačnicu u Požegi, dok njena majka Svetlana živi u mestu Lopaš kod Požege sa mužem i sinom -navodi izvor.

Uhapšene Svetlana Popadić i Ana Popadić Foto: Instagram/anapopadic94

Prema nezvaničnim informacijama, proverava se da li su majka i ćerka smestile drogu svešteniku i veroučitelju ili je reč o nekom zajedničkom poslu.

Tom prilikom uhapšeni su M. J. (41) i Z. M. (43) iz Požege koji su u prepravljenom bunkeru “pasata” prevozili drogu upakovanu u 52 paketa.

Uhapšene Svetlana Popadić i Ana Popadić Foto: Instagram/anapopadic94

Podsetimo, policija je kod Mrčajevaca zaustavila automobil u kom su se nalazili. Prema rečima izvora iz istrage, M. J. i Z. M. su bili u ljubavnoj vezi, uprkos tome što je sveštenik oženjen i ima dete.

Uhapšena Ana Popadić Foto: Instagram/anapopadic94

Veroučitelj uhvaćen u švercu droge otvorio dušu policiji: “Pop Milan me tera da se oblačim kao žena, a ja mu udovoljavam!”

Telegraf.rs