Pevačica Jelena Karleuša se na društvenim mrežama često hvali skupim komadima odeće, torbama i obućom koja je po poslednjim trendovima. Mnogi se pitaju da li od svoje mesečne zarade sebi to može zaista da priušti?

FOTO: MILAN ILIC / RAS SRBIJA

Spekuliše se da je cena njenog nastupa od 7.000 do 10.000 evra. Ukoliko uzmemo i najvišu cifru znači da Karleuša mesečno inkasira od 28.000- 40.000 evra.

Pozovemo li se na njenu Fejsbuk stranu, na kojoj objavljuje svaki svoj nastup, u februaru je ukupno imala tri pa je zarada mogla da bude od 21.000-30.000 evra.

Jelena KarleušaFOTO: RAS / RAS SRBIJA
Jelena Karleuša
Pevačica je npr. u mesecu martu za sada imala tri nastupa- jedan u Zagrebu, a nakon toga u Portorožu i Ofenbahu. Predstojećeg vikenda je čeka tezga na Kopaoniku što je četiri koncerta za pola meseca. Nekada ta brojka varira pa je prethodnih meseci broj nastupa bio u proseku četiri.

Duško TošićFOTO: MARKO METLAS / RAS SRBIJA
Duško Tošić

A da se osvrnemo na bogatstvo njenog supruga Duška Tošića. On je uspešni fuidbaler u Turskoj. Prema ugovoru koji je potpisao sa Bešiktašom po sezoni zarađuje 1.250.000 evra, a ista suma ga očekuje i u sezoni 2018/2019, piše “mozzartsport”.

Uz to, za svaku odigranu utakmicu će dobiti 4.000 evra, stoji u saopštenju tog kluba. Njegova trenutna vrednost, kao sporstiste, ako bi došlo do transfera iznosi oko 2 miliona evra.

Blic.rs