U vezi ste, lepo vam je, ali niste sigurni da li je on onaj pravi za vas.

Pitate se da li vas voli ili ne?

Ovi  znakovi će vam pokazati da je vaša veza osuđena na propast.

Komunicirate pod njegovim uslovima

Samo kad njemu odgovara, kako njemu odgovara. Pogledaće tvoju poruku, odgovoriće sa satima zakašnjenja i jednostavno vas naterati da ga uvek čekate. Nije da mu se uopšte ne sviđate, jednostavno mu niste prioritet.

Skriva vas od prijatelja

Zaljubljeni frajer će jedva dočekati da upoznate njegove prijatelje, a onaj koji nije preterano zagrejan neće imati potrebu da se uopšte upoznate.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Ignoriše vas na društvenim mrežama

Kad pogledate njegov fejsbuk, čini vam se da zapravo uopšte niste važna u njegovom životu? Ako ti se to čini, verovatno je istina. Niko ne kaže da svaki njegov status mora biti o tebi, ali ako se čini kao da uopšte ne postojite u njegovom životu, to je jako dobar pokazatelj stvarnog stanja stvari.

Govori vam da nije dobar za vas

Ovo radi iz dva razloga. Prvi, zato što stvarno zna da vam neće moći dati ono što želite i drugi, zato što sebi osigurava lagani način za beg. Ako te tokom 6 meseci uveravao da nije dobar za vas, biće mu mnogo lakše da samo pobegne.

Nikad vas ne predstavlja kao svoju devojku

Iako etikete ne čine vezu boljom, nije normalno da te nakon višemesečnog viđanja i dalje drži na ledu i ne želi da vam kaže na čemu ste. To je znak da samo čeka da uleti nešto bolje i da je vreme da krenete dalje.

FOTO: PROFIMEDIA

Kurir.rs