Folk diva Ceca Ražnatović se često nalazila na meti uvreda i kritika određenih pojedinaca. Iako je najveća zvezda na Balkanu, nije je zaobišla poneka osuda. Poznati glumac Filip Gajić smatra da to, kako kaže, rade samo duhovno impotentne osobe.

Filip GajićFOTO: RAS / RAS SRBIJA
Filip Gajić

Reditelj i umetnik je otvoreno govorio o uvredama na račun Ražnatovićeve. Njih dvoje su sarađivali na filmu “Nečista krv” u kojem je Ceca igrala lik Koštane.

FOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

– Bila je mlada i lepa. Perfektna u svakom kadru. Ceca je mene tada, nehotice, nečem važnom naučila. U ovih dvadesetak godina nakon snimanja tog filma sreli smo se samo jednom. Ona je žena neobične sudbine. Za 50-100 godina, kad neko bude hteo da rekonstruiše ili poetizuje ovo vreme, napisaće roman o njoj, a ne o svima onima koji su uzeli zdravo za gotovo da je opljunu i kad govore o boji usisivača- prisetio se Gajić.

FOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA

Nekadašnji suprug Lucije Šerbedžije je isprozivao sve one koji, kako ističe, glume intelektualnu elitu želeći da napakoste Ceci.

Nema sumnje da će njegove reči podići pravu buku u u Srbiji. Ipak, Ceca nije bila imuna ni na reči svog supruga Željka Ražnatovića Arkana, a šta ju je naviše peckalo i pomalo smetalo, saznajte OVDE. Naša pevačica je priznala i šta je radila noć pred venčanje sa njim. Detalje o tome pročitajte OVDE.

Blic