Nije poznato šta je pozadina podmetanja požara

Objekat kladionice Mocart izgoreo je u požaru u noći između srede i četvrtka, a vatra je počela da guta i obližnje lokale u Tržnom centru “Mondo”, koji se nalazi u Trgovačkoj ulici.

Kako saznajemo, nepoznati muškarac je posle jedan čas iza ponoći najpre razbio prozor, a zatim polio benzinom prostor kladionice. Ovo su zabeležile i kamere kladionice.

Nije poznato šta je pozadina podmetanja požara.

Brzom reakcijom vatrogasaca sprečena je katastrofa većih razmera, obzirom na to da su prva dva lokala pored kladionice potpuno izgorela.

Foto: Telegraf

Jedan deo Tržnog centra je potpuno u prašini i gareži, bez struje jer je požar uhvatio i deo instalacija. U ranim jutarnjim časovima stigli su i zakupci lokala koji pokušavaju da spasu nešto od robe koja nije zahvaćena požarom.

Fotografije koje imamo sa lica mesta dovoljno ilustruju katastrofu koja je sačekala vlasnike lokala i druge zakupce ovog jutra.

Foto: Telegraf

Inače, požar je izbio samo nekoliko sati posle ubistva koje se dogodilo na nekoliko metara od Tržnog centra.

Muškarac star 44 godine ubijen je u sredu oko 17.15 časova. Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Dragoje T. koji je je tri puta osuđivan, između ostalog i za trgovinu narkoticima.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf