Evo sad već po tradiciji da se i mi oglasimo jednim putopisom u ovim hladnim danima.

Ovaj put smo odlučili da to uradimo na malo drugaciji način. Nećemo praviti nikakav opširan uvod ni detaljno opisivati tok putovanja jer smo toliko toga lijepog vidjeli, obišli i doživjeli pa neka slike pričaju svoju priču i tu bi riječi bile suvišne. Iz tog razloga ćemo u putopis staviti dosta fotografija pa neka svako ovo putovanje doživi na svoj način.

Hocu samo da napomenem kako smo tokom putovanja imali jako puno komičnih situacija i da ću se osvrnuti na pojedine od njih. To će u jednu ruku biti i korisno za ostale koji namjeravaju iću u ove krajeve, jer će poučeni našim iskustvom znati šta mogu raditi, a šta moraju zaobići ukoliko je moguće.

Kao i svaki put osmislili smo destinaciju i uradili majice za putovanje sa našim logom koji koristimo svaki put. Jednobrazne majice za ovakve prilike su se pokazale kao dosta koristan detalj jer vas svi doživljavaju s poštovanjem, vide odakle dolazite, koj su vam ciljevi i onda su svi dosta susretljiviji i jednostavno imaju neku vrstu potrebe da vam pomognu.

Na majicama smo stavili prvobitno planiranu rutu, međjutim, kasnije smo to u jednom dijelu puta malo izmijenili pa je na kraju put izgledao ovako. (Razlog izmjene rute ćemo u tekstu objasniti).

Ne mogu, a da ne pomenem i dobre drugare koji nas svaki put prije odlaska na put počaste da u nihovo ime, negdje na lijepom mjestu, popijemo kafu, ručamo i sjetimo se njih da i oni bar tako budu dio ovog druženja.

Iz tog razloga koristimo ovu priliku da im se zahvalimo.

 

Jh1Arl.jpg

Stari dobri Laja koji nas nikad ne zaboravlja,

tKyeQ4.jpg

Branči,

kyyFoz.jpg

Šmuci  i ostali….

Nakon završetka svih priprema končno došao datum da krenemo, ekipa standardna Mlađo, Dario, Nemanja i ja krećemo iz Prijedora, a sa Peđom se trebamo naći u Dubrovniku prije ukrcavanja na trajekt.

08Tgkw.jpg

 

FXB4nI.jpg

Pravimo jednu pauzu u Trebinju.

Ostatak putopisne reportaže možete vidjeti OVDJE