Ovog meseca neće nam faliti strast i mašta

Ukoliko ste uhvatili sebe kako često razmišljate o vezama, to je sve posledica uticaja punog Meseca u martu koji se prenosi i na april, a tu su i mnoge planete koje u ovom mesecu zauzimaju specifične položaje.

Sredinom meseca će Sunce ući u Bika i donosi zanimljive prilike za sve pripadnike Zodijaka, a pun Mesec koji 29. aprila ulazi u Škorpiju je najseksi pun Mesec ove godine pa ga valja dobro iskoristiti jer će probuditi veliku senzualnost. Evo šta avaki znak očekuje na polju seksa ovog meseca.

Ovan

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ovaj mesec je za vas super. Bićete svesni ko vam se i kako dopada i nećete se zaustaviti dok tu osobu ne dobijete. Osećaćete se veoma hrabro i ugodno da pričate o vašim potrebama i namerama, a ako niste u vezi neko će vam opasno uzdrmati tlo pod nogama.

Bik

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Vama ovaj mesec počinje vam sa Venerom u vašem znaku što je baš slatko. Osećate se prijatno u svojoj koži i to se vidi. Imaćete mnogo prilika da ovog meseca otpočnete vezu, ako već niste u jednoj. Oni koji su u vezi 29. kada je pun Mesec preipitivaće svoj odnos.

Blizanci

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Želite dobre stvari i dobićete ih. Ovog meseca preispitivaćete sebe da vam partner daje svoj meksimun u krevetu ili ima još neki skriveni adut u rukavu. Ukoliko ste singl, saznaćete da neko već duže vreme žudi za vama, ali nema hrabrosti da vam to kaže. 24. Venera ulazi u vaš znak i daje vam hrabrost da prihvatite sve što vam prija i u krevetu i van njega. Lepo se provedite!

Rak

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Venera je u vašoj kući prijateljstva ovog meseca što je odlično za vašu vezu i seksualni život. Radićete na jačanju veze sa vašom srodnom dušom, što se uglavnom odviaj u krevetu. Ukoliko ste singl upoznaćete nekoga sa kim ćete postati prvo prijatelji, ali će se to pretvoriti u nešto više…

Lav

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Mnoge dobre stvari u životu zahtevaju pripreme, a vaš ljubavni život nije izuzetak. Kada mlad Mesec obasja nebo 15. aprila i Merkur krene napred, imaćete jasnu sliku svega. Kada Sunce uđe u Bika, bićete spremni da stvari uzmete u svoje ruke u i van spavaće sobe.

Devica

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ukoliko mislite da vam seksualni život nije dovoljno dobar i da partner ne ceni to što je sa vama, vreme je da to i kažete. Znate koliko vredite i nećete se zadovoljavati sitnicama. 15. aprila ćete biti u prilici da kažete šta želite u seksu i iskoristite tu priliku kako bi vam život postao mnogo bolji.

Vaga

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Vi znate šta volite, a šta ne u krevetu pa s toga recite to partneru. 24. Venera ulazi u Blizance i otvara mogućnost za vas da negde otputujete. Ako ste singl otputujte negde sa prijateljem, a tamo će vam neko već privući pažnju. Ovaj vikend provedite sa partnerom, ako ste u vezi.

Škorpija

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Svako malo, neko zanimljiv vam zapadne za oko pa nemojte da oklevate već napravite prvi korak. Pun Mesec 29. aprila stvoriće povoljne prilike da započnete vezu sa nekim, a oni koji su uvezi žude da uspostave balans sa partnerom.

Strelac

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Spremni ste da se stvari dešavaju i niko vas neće sprečiti u nameri da nešto uradite. Fantazija o kojoj dugo maštate došla je na red. Ukoliko žudite za nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj sada je pravo vreme da ga osvojite. Venera u Blizancima učiniće vas neodoljivima za druge,a pun mesec iskoristite najbolje moguće.

Jarac

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ovo je vaš mesec za vreli i uzbudljivi seks. Imaćete mnogo prilika da idete na dejt. Šta god da radite, radite to na zanimljiv način. Pun Mesec će vam obasjati potencijalne partnere i ljubavnike ovog meseca. Ukoliko ste u vezi, osećate se prijatno uz partnera i to se vidi i u spavaćoj sobi. Ako ste singl, nekog prijatelja počećete da gledate kao potencijalnog partnera.

Vodolija

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Izrazite vaše potrebe kako bi one bile zadovoljene. Recite partneru da vam treba malo više predigre i recite koje poze najviše volite. Venera će vam pomoći da primetite neku osobu u vašoj okolini.

Ribe

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Imate izvesne veštine u krevetu i univerzum će vam pomoći da dođu do izražaja ovog meseca. To je posebno izraženo oko 15 ovog meseca sa mladim Mesecom u Jarcu. Izvucite sve najbolje pokrete ovog meseca iz rukava. Imate želju da ovog meseca organizujete neku zabavu, a ukoliko ste singl zamolite prijatelje da povedu neke zanimljive ljude sa sobom. Neko novi i zanimljiv ulazi u vaš život.

womenshealthmag.com