Natjeraće vas da radite stvari koje vam nisu prijatne, stvari kojih se stidite ili zbog kojih ćete žaliti zauvijek

Oni su odvažni, buntovni i pomalo ludi, uvući će vas u veliku nevolju i naterati vas da preispitate svoj izbor prijatelja. Ipak, ne možete, a da ih ne volite. Oni su pametni, strastveni i najbolje vođe koje ste ikada videli. Oni su najsamouvjereniji i najviše inspirišući horoskopski znakovi, ali prečesto guraju granice toliko da ih je teško podneti.

Ako tražite malo rizika u životu, pozovite neke od ovih znakova u večernji izlazak. Ako ste zadovoljni sa svojim srećnim i sigurnim životom, izbegavajte ih u širokom luku. Šta god da vam treba za uzburkavanje života, ovi znakovi to imaju.

4 horoskopska znaka koji će vas odvući pravo u nevolju:

1. Rak (21. jun – 22. jul)

Rak je spreman na doslovno sve! Ako ubacite neku intrigantnu ideju u njegovu glavu, on će odmah isplanirati kako da je ostvari. Vrlo je maštovit i smisliće najluđi scenario, a od vas će tražiti da probate to sa njim. Kad ste sa njim, nikako ne zaboravite kutiju prve pomoći!

Njegove emocije vode igru, kada udružite snage da savladate zadatke, njegove emocije će držati uzde. Njegova nemogućnost da razmišlja logično će vas uvući u veliku nevolju. Kombinacija njegove ćudljivosti (promene raspoloženja i depresije) i tvrdoglavosti je recept za katastrofu.

Rakova strast se može činiti nadahnjujuća, ali će vas dovesti do toga da ćete završiti zavezani za panj, jer on ima veliku strast prema spašavanju drveća. Pazite se, jer će vas uveriti u bilo šta što je dobro za njegovu sopstvenu korist.

Foto: Pixabay.com / Rak je spreman na doslovno sve

2. Lav (23. jul – 22. avgust)

Lav ima dugačak jezik i koristi ga da kaže ono što mu je na umu! Može uvući druge u nevolju sa svojom samouverenošću. Vrlo je ekspresivan. Njegovi izrazi lica sami po sebi mogu biti nestašni, stoga se ne oslanjajte na njega da će držati  ravnotežu u stresnim situacijama. On će reći onako kako jeste i ako ne možete to da podnesete – držite se podalje.

Lav može biti lenj do te mere da ga morate izbaciti sa kauča i ukinuti kablovsku. Ukoliko ste zavisni od prežderavanja i gledanja TV-a, budite oprezni sa Lavom, jer će vam on omogućiti da to radite.

Kada pomislite da možete odoleti njegovom buntovništvu i igrati na sigurno, on će vas ponovo uvući u svoje igrice. On je neodoljiv i dominantan, on će vas zgrabiti i preobratiti poput muve u zamci. Uostalom, on jeste kralj džungle.

3. Škorpija  (23. oktobar – 21. novembar)

Kao vodeni znak, Škorpija može zadržati mirno i hladno ponašanje dok se izvuče iz dosta toga. Vi, sa druge strane, joj ne smete dozvoliti da bude buntovnik, a vi njegova pratnja, jer će vas uvući u nevolju. Ona je kraljica tame i tajnovitosti.

Dok Škorpija čuva tajnu, vi ćete se sa druge strane izbrbljati i upasti u nevolju. Ona je takođe ekstremno iskrena. Ako mislite da je povedete na važnu umetničku izložbu – Nemojte! Ukoliko Škoprpija misli da slika naslikana prstima izgleda grozno, reći će to svima u prostoriji.

Foto: Pixabay.com / Škorpija kraljica tame i tajnovitosti

4. Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Čuvajte se njega … Strelac je energičan i optimističan, ali ta energija je previše za druge. Nateraće vas da radite stvari koje vam nisu prijatne, stvari kojih se stidite ili zbog kojih ćete žaliti zauvek.

On je divlji znak i može vas uvući u velike nevolje! On voli da se šali, što je dobro i zabavno dok ga ne shvatite ozbiljno.

Strelac previše analizira stvari. Kada vi želite da ostanete izvan drame, on će vas ponovo uvući u nju. Njegovo preterano analiziranje čini male stvari većima nego što treba da budu i zbog toga ćete se naći u svetu nevolja.

(Telegraf.rs / D.V)