Zbog sumnje da je pretukao mladića iz sela, policija u Mrkonjić Gradu, u petak naveče je uhapsila Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaja od Šipova.

Grahovčev advokat Dušan Tomić usprotivio se da, poslije isteka policijskog zadržavanja, njegovom klijentu bude određen pritvor, u čemu je uspio i predmet će ići u takozvanu redovnu proceduru. Zmaj će se braniti sa slobode, pišu Novosti.

“U Zmajevo imanje ušao je mladić iz sela, u alkoholisanom stanju, i zabio je nož u njegovu kravu, koja je bila sva krvava. Pošto je mom klijentu krava svetinja, ‘odgovorio’ je ‘ručno’ seoskom kabadahiji”, priča advokat Tomić.

Ubrzo potom stigla je policija stavila lisice na ruke Zmaju od Šipova, što ga je teško pogodila.

Zmaj se, po povratuku iz rijalitija, posvetio uzgoju stoke.

Dio mještana, inače, zamjera Zmaju da ne brine o svojim kravama, da su najčešće gladne, da hodaju po ulicama Šipova, ugrožavajući saobraćaj.

Dio mještana zamjera Zmaju da ne brine o svojim kravama, da su najčešće gladne, da hodaju po ulicama Šipova, ugrožavajući saobraćaj.

“To, jednostavno, nije tačno, jer sve činim za moje krave, za njih živim, njih i hranim i timarim i, kao što se vidjelo, branim po cijenu zatvora”, kaže Ilija Grahovac, pišu Novosti.

Novosti