Nije više toliko velika misterija šta žene žele

Trik je u tome da se postavite tako da možete da pitate ženu sve što vas zanima bez straha da će vas ona pogrešno shvatiti.

Vekovima su muškarci razbijali glavu u pokušajima da dokuče šta je to što žene žele. Sa emancipacijom i jačanjem žena stvari su postale mnogo lakše jer su dame spremne da otvoreno kažu šta je to što žele od muškaraca, u krevetu i van njega.

Ovih 5 praktičnih veština svaka žena traži u idealnom partneru.

Da ume da sluša

Foto: Pixabay.com/Pravi muškarac zna da sluša svoju ženu i obraća pažnju na to što ona govori.

Čak 53 odsto žena reklo je da se osećaju spokojno i bezbedno kada njihov muškarac spusti telefon i sluša ih. Magične reči koje one žele da čuju su: “Tu sam. Sve mi ispričaj”.

Da bude romantičan

Romantika je zastupljena u desnoj strani ženskog mozga, onoj koja je manje logički nastrojena. 45 odsto žena priznalo je da žudi da ih neki muškarac obori s nogu. Romantika je samo za hrabre jer time pokazujete da ste spremni da joj otvoreno dokažete da je želite i otkrivate vašu nežnu i ranjivu stranu.

Da bude dobar u krevetu

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy/Pravi muškarac zna kako da zadovolji ženu u krevetu, ali i van njega.

Sve je ovde jasno, ali sa ženske strane – ne vrti se sve oko orgazma. Žena zna da onaj muškarac koji ume da brine o njoj u krevetu može da brine o njoj i van njega.

Da ume da kuva, čisti i slično

23 odsto žena otkrilo je da otkidaju na frajere koji umeju da spreme dva ili tri odlična doručka ili večere.

Da bude uspešan u poslu

Jedna od pet žena priznalo je da im je muškarac koji je uspešan u svom poslu mnogo više seksi od ostalih, piše menshealth.com. Ukoliko pokazujete svoje talente, orijentisanost ka ciljevima i ambiciju, daćete ženi dokaz da ste sposobni da se brinete o njoj i porodici što je ženama užasno seksi.

 

(Telegraf.rs/M.K.)