Nišlijka (44) je pravim čudom prošla bez ozbiljnijih povreda nakon što je ispala kroz prozor stambene zgrade u kojoj živi na Bulevaru Zorana Đinđića. Ozbiljnije posljedice nisu nastupile jer je sticajem srećnih okolnosti pala na krov susjedne kuće.

Kako saznajemo, žena je u petak oko 23.40 časova kraj prozora pušila kada se slučajno omakla i pala sa oko četiri metra visine, jer se njen stan nalazi na prvom spratu.

 

Ona je uspjela da se uhvati za prozor, njen suprug je priskočio u pomoć i pokušao da je zadrži ali nije uspio da spriječi pad. Pozvao je Hitnu pomoć koja je odmah stigla, ali nije mogla da priđe ženi jer je kapija bila zaključana pa su alarmirani i vatrogasci.
Spasioci su razvalili katanac na zaštitinoj ogradi lokala koji se nalazi u međuspratu ove višespratnice i omogućili medicinskoj ekipi da zbrinu ženu.

Ona je bila u svjesnom stanju, nije imala vidljive povrede ali je prevezena u Urgentni centar radi dalje dijagnostike – rekao je izvor iz istrage. Policija je obavila uviđaj kojim je ustanovljeno da se radi o nesrećnom slučaju.

Telegraf