Klub slavne tradicije od 90 godina to još doživio nije, a ni Grad sa 100.000 stanovnika, da u zvaničnom protokolu jedne zvanične, prvenstvene utakmice nema sve prijavljene igrače.

Fudbalski klub Rudar Prijedor na gostovanju u Foču protiv Sutjeske ima 13 igrača i dva golmana, nije popunio zapisnik iako je u trenažnom procesu više od 25 fudbalera, ali zahvaljujući šefu stručnog štaba Zlatku Jelisavcu klub doživljava novu bruku i blamažu, a sve to podržava predsjednik Dalibor Majkić koji slijepo podržava Jelisavca.

Ima li kraja onima koji Rudar Prijedor doživljavaju kao svoju igračku?!

Nikada Rudar Prijedor nije bio praznih mjesta u zapisniku, ni u najtežim vremenima jer je institucija, ali kod Zlatka Jelisavca je postao seljački klub iz provincije Novog Grada jer je trener u ime kluba sebi uzeo za pravo da na putu u Foču na Prijedorskoj petlji precrta tri igrača iz Banjaluke: Milana Šakića, Draška Lolića i Dušana Komljenovića, tri ključna igrača i prekrši Propozicije takmičenja Fudbalskog saveza Republike Srpske poslije čega će klub u godini jubileja biti suočen sa snakcijama.

Da zlo bude još veće Jelisavac je selektor omladinskih selekcija FSRS, kadetskog uzrasta, a sam ne poštuje propozicije Saveza koji ga je iznjedrio kao selektora i trenera.

Ko je u svoj ovoj priči lud?

I šta uopšte misli Fudbalski savez Republike Srpske po pitanju devalviranja najvišeg ranga takmičenja pod njegovim okriljem kada se “njegovi” treneri sa Savezom i Prvom ligom Republike Srpske ovako igrau, ali i poigravaju?

Iz Prijedora imamo ljude koji nas fudbalski predstavljaju, ali moramo da pitamo predsjednika FSRS Milu Kovačevića kako da reagujemo na ovu situacije, jer ipak je Zlatko Jelisavac favorit predsjednika Mile Kovačevića!?

Sramota je i za klub i za Grad: Rudar Prijedor nije popunio protokol u Foči, 90 godina postojanja i 100.000 stanovnika!

prijedor24h