Osuđeni narko diler Luka Radulović ubijen je sinoć u Beogradu dok se sa devojkom i prijateljima provodio u kafani “Ispod mosta”. Radulović je bio dobro poznat policiji kao diler kokaina i drugim krivičnim delima. Njegova dvadesetdvogodišnja devojka oprostila se od njega porukom na društvenim mrežama.

“Čekala sam te dva sata ispred Urgentnog centra, ali nisi izašao. Odneo si sve moje sa sobom, ceo moj život, svu moju ljubav. Otišao si kao srećan čovek, jer je za tebe sreća bila da budem uz tebe. Ostavio si me samu u ovom surovom svetu i ne znam hoću li biti jaka kao što sam za sve u životu bila. Voleću te uvek i do kraja, moj Lule”, napisala je njegova devojka ispod zajedničke fotografije.

Luka Radulović sa devojkomFOTO: PRIVATNA ARHIVA
Luka Radulović sa devojkom

Radulović je, kako je “Blic” pisao, ubijen samo nekoliko sati nakon što je na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz kafane u kojoj je ubijen i gde je bio sa devojkom i prijateljima.

Radulović je bio poznati narko-diler i pre svega mesec dana je sa Tužilaštvom za organizovani kriminal napravio je sporazum za priznanje krivice, da je počio krivično delo trgovinu narkoticima, što je prihvatio i Specijalni sud.

Radulović je pravosnažno bio osuđen na tri godine zatvora.

Radulović je, kako saznajemo izbegavao da primi rešenje o presudi, najverovatnije kako bi odložio zatvorsku kaznu.

Kako nezvanično saznajemo, ovo njegovo priznanje moglo je da se koristi u postupku protiv ostalih osumnjičenih.

Luka Radulović ubijen je oko 1.25 noćas u kafani “Ispod mosta” u Beogradu, a kako se sumnja do krvavog obračuna je došlo zbog svađe oko droge. Ubica je pobegao sa lica mesta, a sumnja se da je imao i pomagača.

Inače, Radulović je radio kao obezbeđenje u beogradskim klubovima, bio je džudista, i poznat je i kao vođa grupe dilera kokaina.

Isekao Vučićevu kolonu

Podsetimo, Radulović, je takođe kao vozač, zajedno sa Stevanom Dukićem (22) i Milošem Tančevim (22), u automobilu marke „bentli“, 2. septembra 2017. presekao kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu i time ugrozili njegovu bezbednost. Luksuzni “bentli” koji su tada vozili u vlasništvu je bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića.

Radulović i dvojica njegovih kolega ubrzo su posle presecanja predsedničke kolone bili uhapšeni i određen im je pritvor. Nakon što su saslušani predviđeni svedoci, oni su pušteni iz pritvora 20 dana kasnije 22. septembra, a kasnije je protiv njih podignuta i optužnica.

Blic.rs