udblaskog sudiju M.J. (37) iz Brčkog, uhvaćen je u neprimjernom dopisvanju sa djevojčicom od 13 godina.

Ovog pedofila je razotkrila grupa građana iz Srbije koji su se lažno na Fejsbuku predstavljali kao djevočica.

Prepiska između njega i njih su objavili na svom profilu „Borba protiv pedofilije“, gdje se vidi da je tražio od nje da se slika gola.

Sudija je sa djevojčicom nedavno počeo da se dopisuje, dok je ona bila na školskom raspustu. Prvo joj je poslao fotografiju na kojoj joj šalje poljubac, a nakon toga započeo dalje dopisivanje.

U porukama ju je pitao koliko ima godina, koji je razred, kako joj je u školi, na šta mu je ona odgovorila da je iz Sremske Mitrovice, da ima 13 godina i da slabije uči. Nakon toga, postepeno je prelazio na intimnija pitanja!

“Jesi li se poljubila do sada?” – počeo je da se obraća djevojčici vrlo prisno, ispitujući je da li ima dečka, da li je i koliko ta veza ozbiljna.

Nakon što je djevojčica kratko odgovorila da se nikad nije ljubila, sudija je nastavio da je spopada, pa je odmah pitao “da li bi voljela”.

Zatim ju je pitao šta voli da nosi, tražio da napiše šta sve ima na sebi i tražio da mu pošalje fotografiju.

 

Kada mu je kazala da je u pidžami, rekao joj je da želi da je vidi cijelu. Maloljetnica se tada zabrinula da bi njene slike mogli da vide i njegovi prijatelji, a manijak ju je ubjeđivao da je “iskren” i da nikada tako nešto ne bi uradio.

Nezavisna organizacija “Borba protiv pedofilije” za kratko vrijeme dobila je veliku podršku roditelja, djece i građana Srbije, koji žele da konačno stanu na put pedofiliji i ljudima koji imaju pogrešne afinitete i želje. Oni su naveli i da je ovaj slučaj prijavljen policiji.

Srpskainfo