Otac pjevačice Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac javno je progovorio o nasilju koje je preživjela njegova nasljednica, pa iznio sve detalje o toj kobnoj noći.

– Mislim da sami statistički podaci govore o onome da moraju hitne mjere da funkcionišu. Ovo što se desilo saznao sam u subotu popodne u 10 sati, najmlađa ćerka mi je javila da je sa Natašom, da je suprug prebio i nanio joj vidljive povrede po tijelu. Ja sam uzeo ženu, sjeo u kola i došao u Beograd. Kada sam stigao, to što sam vidio ne bih poželio nikome. Nataša je, mogu da kažem, veoma jaka i čvrsta osoba i rasla je u skladnoj porodici punoj ljubavi koju je dobijala od sestara i nas, mnogo mi je teško palo kada sam vidio kako ona izgleda kada mi je ona opisala šta se desilo – poručio je Natašin otac i dodao:

– Ona je u dogovoru sa mužem izašla da se vidi sa saradnicima oko posla, oko 11 sati i javila se putem SMS mužu da dolazi kući i da će je dovesti njen menadžer. Nataša je oko 23 časa došla u stan i vidjela da Luke nema, zatim je te noći oko 3 sata vidjela da Luka još nije došao kući. Čula je da je sa ženama u društvu, zvala ga je nije joj se javljao. Kad je sljedeći put ustala od bebe vidjela ga je da leži pijan u dnevnoj sobi. Uzela je njegov telefon i vidjela dopisivanja sa tri različite ženske osobe i ljubavne poruke nakon čega je željela da ga probudi i da to rasprave.

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

– Ustao je mamuran, rekao joj da je k***a i napao je ko ju je tu veče doveo kući iako mu je rekla da je menadžer. Doživjela je fizičko maltretiranje,udario ju je pesnicom u lice, čupao za kosu, dva – tri puta je pala i na pod. Šutirao ju je nogom u ranu od carskog reza. Pobjegla je u sobu kod bebe, a on je nastavio da spava. Kada je ustao oko 9 ujutru, skuvao je kafu i došao u sobu kao da se ništa nije desilo. Pokušao je da poljubi i Natašu, ali ona je okrenula glavu. Njega je to iznerviralo i počeo je da se pakuje i da prijeti da će otići, što je i ranije radio. On je postao drugi čovjek nakon njenog porođaja, stalno je ponavljao da je nakon rođenja djeteta njegovo mjesto u Natašinom životu postalo manje bitno – javno je ispričao Dragoljub.

On je naveo da je sreća što između Novog Sada i Beograda ima toliko kilometara i kroz suze rekao da bi “za Natašu ubio”.

-Prije deset godina sam rekao da bih ubio za Natašu, a večeras kažem poginuo bih za Natašu- rekao je on i nastavio priču o Luki Lazukiću.

– On je jedan prevarant koji je putem zaljubljenih žena rješavao svoje ekonomske probleme. Pokušao je na ime svoje firme da prebaci Natašin i Kristinin (prim.aut. sestra Nataše Bekvalac) stan, i salaš, ali je uspio to samo da uradi sa kolima. To je jednostavno čovjek koji se služi prevarama i obmanjuje žene. Čovjek koji je naočit ali sigurno da čovjek koji je ženu od 55 kilograma šutirao ne može da bude normalan. Poštujem žene, a djecu ću uvijek štiti. Nataša mi je rekla da je on je poslije prođaja postao drugi čovjek, da je bio ljut što je beba zauzela njegovo mjesto. To ne mogu da shvatim. Čovjeku je mjesto pored svoje žene, a ne u kafani do 4 ujutru – poručio je Bekvalac.

Sa druge strane, Lazukić je jutros u jednoj emisiji otkrio da Nataša nije podnijela tužbu za razvod braka, nego on, prenosi Blic.