Tvrda utakmica u Prijedoru. Tim Tekstilca nije imao šta da izgubi u ovom meču pa je igrao rasterećno, dok su domaći bili u grču, svesni da ih nerešen rezultat ili poraz može izbaciti iz trke za plasman u elitu.

Prijedor. Gradski stadion Rudar Prijedora. Sudija: Jovo Karić (Trebinje). Strelci: Jandrić 47. Jakupović 77.Žuti karton: Vojinović, Davidović (Rudar Prijedor), Šekić, Eminović, Komlenović (Tekstilac Kort)

Rudar: Hamzabegović , No. Petrović  , Jakupović , Vojinović , Pecelj  , Jaćimović  (od 82. Kukić), Gavranović  , Popović  (od 65. Ćatić), Marić (od 22. Jandrić), Dekić  , Davidović . 

Tekstilac: Plisnić  , Marić  , Jolović , Perić (od 85.Ćorić) , Susaković  , Ćorić  , Komlenović  , Đekić  (od 82. Eminović) , Duspara  , Simić  (od 60. Vukadinović) , Vugdalić .

Igrač utakmice: Jakupović (Rudar Prijedor)

S toga je Rudar Prijedor bio isuviše bojažljiv. Pokušavali su oni stići do gola Plisnića. Imali su i prilike, ali  ih nisu pretvorili u pogodak Jakupović u dva navrata, te Popović, pa se na odmor otišlo bez golova.

Samo što je počelo drugo domaći su se radovali. Mrežu Plisnića pogodio je rezevista Jandrić. To kao da je dalo krila domaćim, a dovelo goste u nokdaun. Nisu se oni mogli vratiti u igru, a pitanje pobednika rešio je najbolji igrač Rudar Prijedora Jakupović. On je u 77. minuti postavio konačan rezultat Rudar Prijedor – Tekstilac 2:0 i na taj način ostavio svoju ekipu u trci za plasman u elitu.

SportDC.net