“Otišao sam sinoć na posao. Sve je bilo u redu kad sam krenuo. Da nešto nije bilo kako treba, ja bih primetio. Ona je bila vedra, nasmejana kao i uvek. Kad sam došao, zatekao sam stravičan prizor”, kaže J. M., verenik pripadnice Vojske Srbije B. M. (24) koja se jutros ubila iz njegovog pištolja.

Osmesi ovog para poslednji put zabeleženi su pre samo tri dana, kada su J. M. i B. M. posetili manastir Ćelije.

B. M. i verenik J.  M. nasmejani u obilasku manastiraFOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT
B. M. i verenik J. M. nasmejani u obilasku manastira

Mladu pripadnicu Vojske Srbije, u petom mesecu trudnoće, fotografisao je nesuđeni suprug između freske Bogorodice koja ljubi malog Isusa Hrista i kolevke za bebu, što je verovatno poslednja njena fotografija u životu.

Kraj kolevke u manastiru: B. M.  FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT
Kraj kolevke u manastiru: B. M.

Fotografije na kojima ovaj par zagrljen i nasmejan uživa u sunčanom vikendu ni ne slute na tragediju koja je jutros potresla celo selo Dublje pored Bogatića.

Trebalo da se venčaju u subotu

B. M. je, kako saznajemo, trebalo da se uda u subotu i bila je u petom mesecu trudnoće.

Ona je pucala u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika. On takođe radi kao pripadnik Vojske Srbije, bio je na dežurstvu, i radio je noćnu smenu, a kada se vratio zatekao je njeno beživotno telo.

Na društvenim mrežama B. M. često se ponosna i nasmejana fotografisala u uniformi.

Komšije u šoku

Celo selo Dublje od jutros je u šoku. Cela familija, prijatelji, kolege.

Selo Dublje u šokuFOTO: YOUTUBE
Selo Dublje u šoku

– B. M. je uvek bila nasmejana, vedra, puna života. Ne mogu da verujem da bi ona digla ruku na sebe. Meni je ovo neobjašnjivo – priča jedan od komšija.

Stravična tragedija ne pamti se u ovom mirnom mačvanskom mestu. Tim pre jer ništa nije ukazivalo da bi se moglo ovako nešto desiti.

Blic.rs